5 jocuri mari ce vor fi lansate în Decembrie

PREGATESTE CADOURILE! ALEGE UN CEAS HUAWEI, UN PRODUS APPLE, SAU UN LAPTOP GAMING

Anul se termină cu 5 jocuri mari ce trebuie încercate

2020 se apropie încet de final. În ciuda PS5 și Xbox Series X / S ce au avut lansarea în noiembrie, alături de mai multe titluri noi, decembrie are 5 jocuri mari de oferit. Aici sunt 5 dintre aceste titluri așteptate cu nerăbdare să fie jucate în timpul vacanțelor, începând cu mult-așteptatul …

Cyberpunk 2077

Cyberpunk-2077

După numeroase întârzieri și Episoade Night City Wire, Cyberpunk 2077 este cu siguranță gata, 99.9 la sută pentru lansare în luna Decembrie. Sperăm. Există o mulțime de oameni ce așteaptă cu nerăbdare. Există multe lucruri de așteptat, indiferent dacă alegeți una dintre cele trei căi de viață și urmăriți povestea, sau și simplu vă plimbați prin Night City, completați Scanner Hustles și interacționați cu cetățenii. 

Există un arsenal extins de armament, cyberware și daemons pentru a experimenta, să nu mai vorbim de o lume întreagă de Braindance în care să te pierzi, toate acestea în timp ce conversați cu Johnny Silverhand jucat de Keanu Reeves. Cyberpunk 2077 va fi lansat pentru Xbox One, PS4, PC și Google Stadia pe 10 decembrie . Sperăm.

Call of the Sea

Call of the Sea

Titlul first person de aventura va sosi luna viitoare, urmând povestea Norei în timp ce călătorește pe o insula ciudată din Pacificul de Sud pentru a-și găsi soțul dispărut. Inspirat de lucrarile lui Lovecraft, Call of the Sea oferă o atmosferă de vis. Jucătorii explorează locații, rezolvă puzzle-uri și admiră peisajul în timp ce încearcă să afle adevărul. Lansarea va avea loc pe data de 8 Decembrie pentru Xbox One, Xbox Series X / S și PC, Call of the Sea va fi disponibil și pe Xbox Game Pass la lansare.

Chronos: Before The Ashes

Chronos: Before The Ashes

Chronos: Before the Ashes este un RPG atmosferic care relatează căutarea pe tot parcursul vieții a unui erou de a-și salva patria de un mare rău. Crește mai înțelept, mai puternic și mai puternic pe măsură ce explorați adâncurile misteriosului labirint. Dar atenție, labirintul are o taxă grea – de fiecare dată când eroul tău moare, își pierde un an din viață! O varietate de arme, abilități și puteri sunt disponibile jucătorului pentru îndeplinirea quest-ului.
Chronos: Before the Ashes va fi lansat pe data de 1 Decembrie pentru Xbox One, PS4, PC, Google Stadia șiNintendo Switch.

Empire of Sin

Empire of Sin

Empire of Sin este un nou joc de strategie adus de Romero Games și Paradox Interactive, care te plasează în inima lumii inferioare criminale a Chicago-ului din perioada interzicerii anilor 1920. Intră în pantofii unuia dintre cei paisprezece șefi de mafie reali și de inspirație istorică, cum ar fi Al Capone, Stephanie St. Clair sau Goldie Garneau și adună o bandă, construiește și gestionează imperiul tău criminal și apără-ți gazonul de bandele rivale. Depinde de voi să înșelați, să fermecați și să vă intimidați drumul spre vârf și să faceți tot ce este necesar pentru a rămâne acolo.
Empire of Sin se va lansa pe 1 Decembrie pentru Xbox One, PS4, PC și Nintendo Switch.

Immortals Fenyx Rising
Immortals Fenyx Rising

Explorează o lume deschisă plină de bătălii epice și fantezie frumoasă în Immortals: Fenyx Rising. Folosește puterea zeilor împotriva monștrilor mitologici. Folosește-ți abilitățile pentru a aborda încercările și temnițele din călătoria ta eroică. Pregătește-te să abordezi cele mai letale creaturi din mitologia greacă și ridică-te ca erou.

Immortals Fenyx Rising va fi lansat pe Xbox One, Xbox Series X / S, PS4, PS5, Google Stadia, PC și Switch pe 3 Decembrie.

We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

WeezIT.ro
Logo