Allview lanseaza Viper S 4G

Varsovia, 25 septembrie 2014. Allview lanseaza astazi in cadrul Mobility Reseller Days, cel mai important eveniment de profil din Polonia, primul smartphone LTE, V1 Viper S 4G.

“Nevoia de comunicare este in acest moment una complexa, astfel ca si cerintele clientilor cu privire la un device care sa le satisfaca sunt tot mai ridicate. Produsele noastre imbina performanta, design-ul elegant si inovatia, iar diversitatea acestora da posibilitatea clientilor sa aleaga exact ce li se potriveste”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Cu modulul LTE incorporat, Viper S 4G ofera conexiuni la internet cu viteze de download de pana la 150 Mbps si upload de pana la 50 Mbps, de aproape 10 ori mai mari decat vitezele 3G. Device-ul este solutia ideala pentru cele doua cartele SIM de la operatori de telefonie diferiti sau pentru un SIM de voce si unul pentru date.

Display-ul IPS OGS cu rezolutie HD (1280 x 720 px) ofera un unghi larg de vizualizare, imagini extrem de clare si culori naturale. Tehnologia LTPS (Low Temperature Poly Silicon LCD) folosita in constructia ecranului, permite o densitate mai mare a pixelilor, un raspuns mult mai rapid al display-ului precum si un consum redus de energie. Sistemul CABC (Content Adaptive Brightness / Backlight Control) adauga inteligenta ecranului, lumina de fundal fiind redusa in functie de imaginea redata pe display. Astfel, consumul de energie se reduce cu pana la 30%.

Procesorul Qualcomm Snapdragon Quad Core cu frecventa de 1,2 GHz impreuna cu memoria RAM de 2 GB asigura o experienta de utilizare impresionanta, totul cu un consum redus de energie. Memoria flash de 16 GB ce poate fi extinsa printr-un card microSD de pana la 32 GB asigura spatiul necesar pentru stocare tuturor informatiilor necesare.

Camera principala de 8 MP dispune de o serie de functii inteligente pentru realizarea celor mai reusite fotografii, iar camera frontala de 5 MP cu LED flash permite realizarea de porterete pe timp de noapte sau in locatii cu luminozitate scazuta.

Viper S 4G are doar 6,9 mm si este printre cele mai subtiri telefoane LTE. Pentru rezistenta mecanica si rigiditate mai mare, dar in acelasi timp pentru pastrarea unei greutati scazute, sasiul intern a fost construit din magneziu. Grosimea redusa a fost obtinuta si prin adaptarea perfecta a antenelor pe designul carcasei telefonului, folosind tehnologia LDS (Laser Direct Structuring).

Sistemul DTS (Digital True Surround) si difuzorul incorporat intr-o incinta acustica asigura o experienta sonora completa.
Pentru o precizie mai buna a localizarii, V1 Viper S 4G utilizeaza atat sistemul de navigatie american GPS cat si pe cel rusesc, Glonass  (Globalnaia Navigationnaia Sputnikovaia Sistema).

 V1 Viper S 4G ruleaza sistemul de operare Android 4.4.2 Kit Kat. Acesta vine cu o interfata de utilizare prietenoasa, o tranzitie fluenta intre ecrane si un consum de resurse optimizat.
Produsul este disponibil incepand de astazi si va putea fi achizitionat pe baza de precomanda de pe site-ul companiei, www.allview.ro.

Ce părere ai?

      Lasa un comentariu

      WeezIT.ro