Aparat foto digital Nikon COOLPIX L340

Nikon COOLPIX L340

Nikon COOLPIX L340

Nikon COOLPIX L340

Începeți să realizați fotografii creative de înaltă rezoluție și clipuri video din apropiere sau departare cu ajutorul aparatului, ușor de utilizat Nikon COOLPIX L340. Zoom optic 28x cu VR (Vibration Reduction) vă aduce mai aproape de acțiune cu fotografii precise 20.2 megapixeli și videoclipuri 720p HD. Design de prindere high-end și obiectivul puternic, fac aparatul COOLPIX L340 foarte ușor de folosit. Folosiți sistemul de meniuri simplu pentru a selecta unul dintre cele 16 moduri scenă care se potrivește situației. Cu Nikon COOLPIX L340, următoarea fotografie impresionantă este mai aproape decat credeți.

Realizați zoom 28x cu ajutorul obiectivului telefoto NIKKOR  superb și surprindeți prim-planuri detaliate sau acțiuni care au loc în depărtare. Vibration Reduction (VR) păstrează fotografiile clare și videoclipurile precise. Cu ajutorul funcției Dynamic Fine Zoom, puteți ajunge până la zoom 56x.

Senzor CCD de 20.2-MP pentru fotografii luminoase, clare și videoclipuri HD; realizați fotografii de înaltă rezoluție și videoclipuri, cu ușurință.

COOLPIX L340

COOLPIX L340

Design ergonomic pentru o fotografiere ușoară. Veți simți diferența atunci când manipulați COOLPIX L340 pentru prima oară. Designul ergonomic se potrivește confortabil în mâini; comenzi cum ar fi zoom sau înregistrare video sunt la îndemana dumneavoastră.

Clipuri video HD 720p cu sunet aduc amintirile la viață. Atunci când o fotografie în sine nu este suficientă, apasați butonul dedicat video și începeți înregistrarea HD 720p, în timp ce microfonul încorporat captează sunetele momentului cu fidelitate. Când sunteți gata să partajați creațiile dumneavoastră, folosiți un cablu audio video opțional pentru a conecta la un televizor compatibil. Prietenii și familia vor vedea cum filmele dumneavoastră prind viață pe marele ecran.

Adaptați cu ușurință situația dumneavoastră la unul din cele 12 moduri scenă, cum ar fi Beach, Snow, Night, Portrait, Sunset și altele; bucurați-vă de fotografii excelente, fără efort.

Nikon L340

Nikon L340

Ecranul LCD al lui Nikon COOLPIX L340, facilitează realizarea fotografiilor sau vizualizarea înregistrărilor video. Partajarea creațiilor dumneavoastră devine o plăcere, fiecare fotografie arată fantastic pe ecran.

Unul dintre cele mai importante părți ale unui aparat de fotografiat este obiectivul, COOLPIX are unul dintre cele mai bune, legendarul obiectiv NIKKOR. Această optică de renume, a făcut ca Nikon să fie alegerea multor fotografi. Zoom în depărtare, prim-planuri precise și vă puteți bucura de fotografii clare, vibrante și clipuri video HD.

Nikon COOLPIX L340 este alimentat de patru baterii AA, care sunt convenabile pentru folosire și disponibile pe scară largă. Accepta alcaline, litiu și baterii reîncarcabile Nikon, disponibile ca un accesoriu opțional.

Ce părere ai?

      Lasa un comentariu

      WeezIT.ro