Ar trebui să cumperi un Xbox One în 2020?

PREGATESTE CADOURILE! ALEGE UN CEAS HUAWEI, UN PRODUS APPLE, SAU UN LAPTOP GAMING

Microsoft a lansat Xbox One în 2013, iar predecesorul sau, One S a fost lansat în 2016. Urmatorul an, Xbox One X a fost lansat de către renumita companie din Redmound, Microsoft Corporation.

Am ajuns în anul 2020 iar toate privirile sunt ațintite cu interes asupra mărcilor Sony și Microsoft, care până la sfârșitul anului vor lansa noile generații de console. Dacă ai ajuns pe pagina acestui articol, probabil nu deții versiunea actuală a consolei, ci ești în căutarea uneia noi. Întrebarea care de obicei străfulgeră creierul oricărui impătimit al gaming-ului pe consolă este: Oare merită? Înainte de a lua decizia de a aștepta noua consolă Xbox seria X, în loc de a achiziționa actualul Xbox One, hai să vedem dacă merită.

Xbox One nu te va costa un braț sau un picior

Când Microsoft a lansat consola Xbox One, aceasta a fost destul de scumpă. În prezent poți cumpăra Xbox One S (ediția digitală) cu spațiu de stocare de 1TB la prețul de 1,000 lei (la data publicării acestui articol) iar Xbox One S 1TB cu joc inclus, la un preț cuprins între 1,250 lei și 1,300 lei. Pe de cealaltă parte Xbox One X, care este o consolă 4K, are un preț cuprins între 1,850 lei și 2,500 lei. Dacă ar fi să alegi una, mergi pe Xbox One X. Nu numai că are capacitatea de redare 4K, dar îți va oferi și o mulțime de beneficii despre care poți citi mai jos.

Un serviciu asemănător Netflix este disponibil pe Xbox One

După ce ați dat banii pe consolă, nu trebuie să cheltuiți foarte mult pe jocuri. Microsoft a introdus un serviciu numit Xbox Game Pass. Pe scurt, acesta este un serviciu asemănător Netflix pentru jocuri video. Are mai mult de o suta de jocuri care continuă să crească regulat. Accesul la aceste jocuri este disponibil printr-un abonament lunar. Prețul unui abonament lunar (pentru membrii noi) porneste de la aproximativ 20 lei – 40 lei. Beneficiezi astfel de acces la o bibliotecă de jocuri pentru noua ta consolă Xbox One X. Dacă un anumit joc îți place, ai posibilitatea de achiziționare cu reducere, astfel încât dacă părășești serviciu, îl poți juca în continuare.

Xbox Game Pass

Xbox Game Pass

Cireșa de pe tort este faptul că toate jocurile exclusive Xbox vor fi disponibile în ziua 1 ca parte a Game Pass. Așadar, când Ori and Will of the Wisps vor fi lansate exclusiv pentru Xbox pe 11 martie 2020, îl vei putea juca în aceeași zi, dacă ai abonament la Game Pass. De asemenea, când Halo Infinite se lansează la sfârșitul anului pentru Xbox, îl vei juca în ziua lansării, dacă ești abonat la Game Pass. Acest lucru elimină nevoia de a arunca o mulțime de bani pe un joc la lansare. Microsoft lucrează neobosit pentru a adăuga jocuri AAA grozave. Adăugările recente includ GTA V și The Witcher 3: Wild Hunt. Deoarece Xbox One este compatibil cu jocurile Xbox 360, biblioteca jocurilor Game Pass este foarte mare.

De asemenea, Microsoft va oferi jucătorilor posibilitatea de a transmite jocurile instalate pe consola pe smartphone-ul lor. Acest concept este în prezent în faza de previzualizare.

Dacă dorești să deții o colecție de jocuri, multe dintre cele mai bune jocuri pentru consolă sunt disponibile la prețuri accesibile. Cumperi digital, cumperi mai ieftin!

Valabil pentru doi ani pentru exclusivități Xbox One

Microsoft a declarat oficial că serviciul nu va fi exclusiv Xbox seria X pentru cel puțin un an. Să facem matematica – lansările Xbox Series X către sfârșitul anului 2020. Nu există exclusivități până la sfârșitul anului 2021 cel puțin = toate exclusivitățile care vin la Xbox vor fi acolo pe One pentru următorii 2 ani, adică până la sfârșitul anului 2021. Deci, chiar până la sfârșitul ciclului de viață al Xbox One, consolele au sens din perspectiva valorii.

Jocuri 4K HDR pentru noul tău televizor 4K

Cel mai mare atuu de vânzare al Xbox One X este capacitatea sa 4K. Cu televizoarele 4K din ce în ce mai accesibile, este logic să investești în One X și să te bucuri de jocurile tale în superba rezoluție 4K. O mulțime de jocuri pentru Xbox rulează în 4K nativ pe One X. De asemenea, o mulțime de jocuri terțe arată uimitor pe un ecran 4K. Dacă ai văzut consola în acțiune pe un televizor OLED 4K , nu poți să te întorci la altceva. De asemenea, One X acceptă HDMI 2.1, ceea ce înseamnă că dacă deții un televizor activat HDMI 2.1, poți profita de rata de actualizare variabilă, oferindu-ți o experiență de joc mai ușoară.

Player UHD Bluray cu suport Dolby Atmos

Atât Xbox One S, cât și Xbox One X sunt dotate cu o unitate Blu-ray UHD. Unitatea Blu-ray nu redă conținut Dolby Vision, dar poate reda conținut HDR 4K și acceptă și Dolby Atmos. Acesta acceptă conținutul Dolby Vision de la servicii de streaming precum Netflix, așa că este ceva de reținut. Dacă dorești să transmiți conținut 4K pe televizor sau să profiți de Dolby Vision și Dolby Atmos, atunci consola funcționează și ca un mare player media. Nu mai vorbim de faptul că poți controla consola cu difuzorul compatibil Alexa sau Google Assistant și poți reda conținut multimedia pe ea, astfel ai o cutie polivalentă sub televizor.

Pune bazele pentru următoarea achiziție, oricând va fi posibil

Dacă cumperi astăzi o consolă Xbox One, știi că îți vor lua câțiva ani pentru a defila prin biblioteca unora dintre cele mai bune jocuri pentru sistem. Să spunem că, în timpul petrecut cu consola, investești într-un controler nou sau într-un controler Xbox One Elite 2, apoi știi că aceste accesorii și biblioteca ta de jocuri vor fi compatibile cu viitoarea serie Xbox X. Toate abonamentele tale vor fi transmise și mai departe, cimentându-vă în ecosistemul Xbox.

Tu ce crezi? Are sens să cumperi un Xbox One în 2020? 

We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

WeezIT.ro
Logo