Black Friday România 2017

Conform unui studiu, 48% dintre români intenționează să cumpere ceva de Vinerea Neagră iar aproape jumătate dintre ei (45%) sunt în căutarea telefoanelor, laptop-urilor și televizoarelor. Acest lucru garantează că 1 din 2 români va cumpăra ceva.
Studiul realizat de compania Corsar Online a fost efectuat pe un eșantion de o mie de persoane, procentajul fiind: femei 54% și bărbați 46%.

Dacă 48% vor face cumpărături de Black Friday, 38% din cumpărători vor achiziționa ceva doar dacă prețurile vor fi într-adevăr mici. 14% dintre participanți au susținut că nu vor participa la Black Friday, argumentând că magazinele nu au oferte interesante.
In mod cert, românii preferă de Black Friday telefoane, laptopuri, televizoare, dar și electrocasnice. Însă, ofertele la articolele vestimentare, încălțăminte și produse de îngrijire personală nu sunt nici ele ignorate.
Ca formă de plată, românii optează pentru plata la livrare, doar 29% dintre ei alegând plata online.

Recomandări de produse:

  1. Cele mai bune telefoane de Black Friday. O selecție de smartphone-uri bune, ce merită achiziționate. În top sunt incluse modele de Iphone, Samsung și Huawei. Tocmai pentru că vorbim despre cele mai importante trei branduri, reducerile vor fi pe măsură.
  2. Combine Frigorifice Bune de Black Friday – Aceste produse sunt de nelipsit dintr-o locuință, iar de Vinerea Neagra se bucură de reduceri consistente. Nu ar strica un produs nou care să vă asigure prospețimea produselor în anotimpul cald, dar și un consum redus de energie electrică.

La ce reduceri se așteaptă românii:

Având în vedere că magazinele online au promis reduceri de preț, cei care aleg să cumpere de Black Friday se așteaptă la reduceri de peste 50%. Unii cumpărători doresc chiar discount-uri de până la 70%, însă, de-a lungul timpului, reducerile au fost în mare parte în jurul a 20-30% reducere reală a produsului, uneori chiar mai mică.

Cumpărăturile online aduc beneficiul transportului gratuit pentru unele produse cumpărate și, pentru că toți avem un articol pe lista de dorințe, de Black Friday găsim momentul oportun pentru achiziționare.

Ce părere ai?

      Lasa un comentariu

      WeezIT.ro