Concurs

Câștigă un MP3 Player Sony sau ochelari VR

Update - 2017.03.17Felicitări câștigătorilor!

 1. Pop Mărioara a câștigat MP3 Player Sony
 2. Pușcoi Mădălin a câștigat Ochelari VR

Muțumim tuturor participanților!

Avem un nou CONCURS pentru voi organiat împreună cu Aivee.ro. De această dată cu două premii, pentru doi câștigători. Un MP3 Player Sony pentru a vă bucura de muzica preferată și o pereche de ochelari VR ce pot fi folosiți împreună cu un smartphone pentru a vă bucura de realitate virtuală cu ajutorul diferitelor aplicații accesibile prin intermediul Play Store.

Câștigă un MP3 Player Sony sau o pereche de ochelari VR

Vor fi aleși doi câştigători prin tragere la sorţi cu ajutorul site-ului Gleam dintre cei ce au respectat minim cei trei pași obligatorii din formular. Extragerea va avea loc pe data de 17 Martie. După extragere, câștigătorii vor fi contactați pentru a verifica dacă a respectat cei trei pași obligatorii. Premiile se vor acorda doar dacă până în data limită avem minim 100 participanți. În caz contrar, data limită pentru înscrieri va fi prelungită.

Descriere premii:

1.MP3 Player Sony NWZ-B183 4GB

MP3 Player Sony NWZ-B183

MP3 Player Sony NWZ-B183

•  Design distinct cu finisaj din aluminiu

•  Functie Bass Boost pentru putere la frecvente joase
•  Capacitate de 4 GB pentru aproximativ 900 de melodii
•  Durata de utilizare a bateriei de pana la 20 de ore
•  Incarcare rapida in 3 minute


2.Ochelari VR

VR BOX

Ochelari 3D

Acesti ochelari 3D sunt realizați din ABS iar lentilele sferice din rășină, fără foaie de stimulare din plastic, astfel fiind un gadget ecologic, complet închis.
Distanța dintre telefon și lentile poate fi ajustată, astfel încât să se potrivească pentru persoanele cu viziuni diferite.
Imaginile sunt secrete, alte persoane nu pot vedea nimic, cu excepția celui care poartă acești ochelari VR.
Grație obiectivului din rășină, nu veți simți oboseală vizuală și amețeli chiar dacă utilizați acești ochelari VR un timp îndelungat.
Ochelarii sunt potriviți cu telefoane ce au diagonala de 3.5″ – 6.0″.

Ochelarii NU sunt recomandați pentru telefoanele cu ecran curbat!

Regulament concurs:

Organizatori concurs: WeezIT și Aivee.ro sunt organizatorii oficiali ai acestui concurs. Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunțul prealabil de prezentare a acestor modificari pe https://www.weezit.ro/. De asemenea, Organizatorul își rezervă dreptul de a înlocui produsele oferite ca premiu în cazul în care acestea nu se mai află pe stoc. Produsele se înlocuiesc cu altele asemănătoare, dacă este cazul.

Zona de desfășurare: Concursul este organizat și se desfășoară pe întreg teritoriul României.

Durata concursului: Concursul va fi lansat la data de 21 Februarie 2017 și va dura până la data de 15 Martie 2017 ora 23.59.

Revendicare și primire premii: Câștigătorii extrași prin tragere la sorți vor fi contactați conform informațiilor furnizate de aceștia în formularul de înscriere. Dacă un câștigător are date de contact eronate și nu poate fi contactat se reia procedura de tragere la sorți până la identificarea unui câștigător valid.

Dreptul de participare: Concursul este deschis participării tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/reședința în România și vârsta minimă de 18 ani.

Responsabilitate: Prin participarea la concurs, toți participanții și eventualii câștigători sunt de acord și se obligă să respecte și să se conformeze tuturor cerințelor și condițiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atrăgând răspunderea personală și exclusivă a participanților și eventualilor câștigători.


*Concursul este promovat pe Bestconcurs.ro

*Concurs promovat pe Câștigă.net

*Concursurile noastre sunt promovate pe Konkurs.ro – portal de concursuri si promotii.

13 Comentarii
 1. super concurs

 2. multumim.

 3. Produse speciale .

 4. Super concurs,imi plac mult produsele!

 5. Particip ! Super produse !

 6. Produse inovatoare de mare valoare…

 7. Particip-multumim

 8. Super 🙂 MP3 Player Sony NWZ-B183

 9. Super …imi plac produsele !

 10. multumim pentruconcurs

 11. Imi place ca folositi Gleam pentru inscriere. E super folosit in alte tari. Bravo !

  Adaugă un comentariu

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  WeezIT.ro