Ce poti face cu NFC (Near Field Communication)

Near Field Communication

Near Field Communication

NFC este o tehnologie ce permite smartphone-urilor si altor dispozitive sa comunice intre ele prin atingere sau apropiere, in mod normal la o distanta de 10 cm sau mai putin.

Daca nu exista Apple Pay, majoritatea utilizatorilor de smartphone probabil nu ar fi constienti de faptul ca o antena in minatura in interiorul dispozitivelor lor le permite sa faca multe lucruri inteligente prin programarea stickere-lor NFC.

 

Etichete NFC

Etichete NFC

1. Asigura-ti un hotspot pentru laptop si tableta

Lipeste un sticker pe laptop sau tableta si programeaz-o (folosind una din multele aplicatii NFC) pentru a porni Wi-Fi hotspot de pe smartphone atunci cand iti asezi telefonul pe acestea.

 

 

 

Sleep Mode

Sleep Mode

2. Activeaza Sleep Mode direct din pat

O eticheta NFC langa pat poate face minuni pentru un somn linistit. Plaseaza sticker-ul intr-un loc convenabil si programeaza-l sa opreasca conectivitatea, sunetul, si sa deschida aplicatia de alarma. De asemenea, poti programa sticker-ul sa inverseze setarile telefonului la normal atunci cand este utilizat in dimineata urmatoare.

 

 

Tehnologie in masina

Tehnologie in masina

3. Tehnologie necesara in masina

Poate conduci o masina veche care nu dispune de tehnologia pe care o gasim in noile modele, insa ti-ai dori. Pentru a iti face condusul mai usor, lipeste un sticker pe bordul masinii si programeaza-l sa iti activeze Bluetooth, GPS si 3G, sa iti deschida Google Maps si orice altceva mai ai nevoie.

 

 

Pornire PC cu smartphone-ul

Pornire PC cu smartphone-ul

4. Porneste-ti PC-ul cu telefonul

Prin valorificarea functionalitatii „wake on LAN” a PC-ului, poti porni calculatorul prin plasarea telefonului pe un sticker NFC.

 

 

 

 

 

Instant Wi-Fi

Instant Wi-Fi

5. Acces intant la reteaua Wi-Fi

Cand vine momentul ca invitatii tai sa ceara parola la Wi-Fi, nu fi nepregatit – indruma-i spre cel mai apropiat sticker NFC ce contine informatiile retelei Wi-Fi. Foloseste aplicatia InstaWifi pentru a programa sticker-ul cu parola wireless-ului.

 

 

Vrei sa achizitionezi stickere NFC?

1 Comentariu
  1. Fumoasa abordare insa lucrurile nu se opresc aici. Cu toate acestea imi pare bine ca a fost abordata aceasta tema. „Add to bookmark pentru aceata pagina pentru a reveni mai tarziu, trebuie analizata

    Adaugă un comentariu

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    WeezIT.ro