Alegerea WeezIT

Dell Inspiron 3567 cu procesor Intel i3 Skylake

PREGATESTE CADOURILE! ALEGE UN CEAS HUAWEI, UN PRODUS APPLE, SAU UN LAPTOP GAMING
-25% REDUCERE

Dell Inspiron 3567 cu procesor i3

Dell Inspiron 3567 ofera caracteristici pe care va puteti baza zi de zi

Claritate audio extraordinara: sunetul superior oferit de laptopul Dell Inspiron 3567, cu ajutorul Waves MaxxAudio, are o calitate audio impresionanta, pentru o experienta muzicala si video optima.

Transferati fotografii si videoclipuri: cititorul de carduri de stocare SD simplifica transferul fisierelor de pe camera direct pe laptopul Dell Inspiron 3567.

Conectati-va la calitate HD: luati legatura cu cei aflati la distanta, inregistrati videoclipuri cu dvs. pentru YouTube sau participati la conferinte web cu o claritate superioara prin intermediul camerei web HD.

Afisaj de o claritate neegalata: afisajul HD TrueLife va ofera o imagine clara, luminoasa, care nu oboseste ochii.

Unitate DVD: unitatea DVD integrata va ofera un plus de flexibilitate si spatiu de stocare suplimentar.

Afisaj elegant: afisajul atractiv cu tehnologie TrueLife va ofera o experienta captivanta si vie.

Dimensiuni si greutate Dell Inspiron 3567

1. Inaltime: 25,15 mm | 2. Latime: 380 mm | 3. Adancime: 260,3 mm | Greutate: 2.246

Ne dorim sa va indragiti noul laptop Dell Inspiron 3567 ani la rand. De aceea se testeaza fiabilitatea laptopurilor Inspiron nu doar in conditii usor de anticipat, ci si in situatii neprevazute.

Rezistenta la caldura: de la vestiare la automobile incuiate, se testeaza rezistenta laptopurilor Inspiron expuse pe termen scurt unor conditii extreme de caldura, de pana la 65 °C (149 °F).

Balamale de incredere: se testeaza balamalele laptopului Inspiron pentru a se asigura ca raman la fel de stranse si dupa 20.000 de deschideri si inchideri ale capacului.

Taste de succes: se teseaza tastele cel mai des utilizate sa reziste fara probleme la 10 milioane de apasari, iar butoanele touchpadului la 1 milion de apasari. Puteti sa scrieti un intreg roman.

Butoane rezistente: indiferent pentru ce setati butoanele de alimentare si multimedia, au fost testate toate, sa reziste fara probleme la pana la 40.000 de apasari.

Rezistenta la rasucire si rotire: si dupa peste 25.000 de rasuciri ale bazei si capacului unui laptop Dell Inspiron 3567, piesele din interior sunt perfect protejate.

Insotitor de cursa lunga: sistemele sunt testate intens timp de cel putin 10.000 de ore pentru a se asigura rezistenta la conditiile reale de lucru.

Dell Inspiron 3567
Dell Inspiron 3567 cu procesor i3
-25% REDUCERE
Dell Inspiron 3567 cu procesor Intel i3 Skylake
Dell Inspiron 3567 cu procesor Intel i3 Skylake
-25% REDUCERE
We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

WeezIT.ro
Logo