EaseUS Data Recovery Wizard – Recuperează fișierele pierdute

PREGATESTE CADOURILE! ALEGE UN CEAS HUAWEI, UN PRODUS APPLE, SAU UN LAPTOP GAMING

EaseUS Data Recovery Wizard este unul dintre cele mai simple și eficiente soluții software pentru recuperarea fișierelor

Cu toții ne-am întâlnit sau ne vom întâlni cu problema fișierelor pierdute. Fie din cauză umană, ștergând fișiere cu tastele Shift+Del, fie din cauze tehnice, viruși, formatare, HDD defectuos, etc. Poate de multe ori nu ai fost interesat de recuperarea fișierelor, acestea nefiind inportante, dar ce faci dacă din greșeală ștergi documente de care vei avea nevoie mai târziu? Îți smulgi părul din cap? Nu este nevoie. EaseUS Data Recovery Wizard te poate ajuta mai mult decât crezi.

Acest program software este destinat atât utilizatorilor de acasă cât și companiilor. Vine cu o interfață prietenoasă, ușor de folosit, și foarte multe tipuri de fișiere pe care le poți recupera. În varianta gratuită, se pot recupera până la 500 MB date la fiecare utilizare. EaseUS Data Recovery Wizard prezintă una dintre cele mai bune soluții de recuperare de pe piață. Pe lângă posibilitatea recuperării dintr-un sistem Windows, acest software este capabil să caute și să gasească fișiere șterse chiar și pe un HDD extern, stick USB, sau carduri de memorie.

Easeus Data Recovery Wizzard

Easeus Data Recovery Wizzard

Poți scana o întreagă partiție sau poți selecta dosarul în care a existat fișierul pe care dorești să îl recuperezi, folosind deep scan. EaseUS Data Recovery Wizard este compatibil cu diferite formate de sistem Windows, cum ar fi FAT, NTFS, EXT, etc.

În modul de scanare rapidă a partiției, EaseUS se remarcă datorită uneltelor de recuperare care care sar automat peste sectoare corupte și oferă un rezultat rapid. Dacă în modul de scanare rapidă (Quick Scan) nu gasește fișierul pe care îl dorești, există o soluție mult mai avansată numită Deep Scan. Câteodată, sărind peste sectoarele corupte, fișierul pe care îl cauți s-ar putea să nu apară în rezultate. În acest caz, efectuează un Deep Scan.

Pentru a descărca versiunea gratuită EaseUS Data Recovery Wizard, apasă aici.

 Lasă un comentariu pe această pagină și spune-ne ce fișiere importante ai pierdut până acum și poți câștiga o licentă EaseUS Data Recovery Wizard. Avem de dat trei licențe gratuite. 
We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

WeezIT.ro
Logo