Pret Bun

Espressor automat Philips HD8827/09 la reducere

PREGATESTE CADOURILE! ALEGE UN CEAS HUAWEI, UN PRODUS APPLE, SAU UN LAPTOP GAMING
1099 lei 1925 lei

ATENȚIE! Prețul poate suferi modificări.

Philips HD8827/09 – O cafea excelentă din boabe proaspete, la o atingere distanţă

Savurează 4 băuturi uşor de obţinut
Savurează băuturile preferate pentru momente speciale. Indiferent dacă tânjeşti după un espresso, o cafea sau o reţetă pe bază de lapte, espressorul Philips HD8827/09 super automat oferă un preparat perfect, fără complicaţii şi fără întârziere!
Spumă delicioasă de lapte graţie sistemului Classic de spumare a laptelui
Sistemul clasic de spumare a laptelui (cel pe care barista profesionişti îl numesc Pannarello) eliberează abur pentru a te ajuta să prepari cu uşurinţă spumă de lapte fină pentru cappuccino-ul tău. Descoperă barista-ul din tine, pregătind specialităţi delicioase cu lapte, în modul tradiţional!
Philips HD8827

Philips HD8827

Ajustează concentraţia cu 2 setări pentru intensitatea aromei şi 5 setări de măcinare

Acest espressor Philips HD8827/09 super automat oferă o abundenţă de opţiuni pline de savoare pentru a-ţi personaliza cafeaua după propriul gust. Poţi personaliza şi memora cu uşurinţă concentraţia şi tăria pentru fiecare băutură. Explorează, încearcă şi născoceşte oricâte băuturi delicioase doreşti, după bunul plac.

Modifică şi memorează profilul personal de utilizator
Memorează concentraţia oricărei varietăţi de cafea după propriul gust. Vei putea savura espresso, cafea şi toate celelalte băuturi mereu aşa cum preferi, la o atingere de buton.
Râşniţe de cafea 100 % ceramice pentru performanţe de durată
Materialul ceramic asigură performanţă de durată şi operare silenţioasă, fără deteriorări. Astfel, cafeaua va fi măcinată la fel ca prima dată, oferind tot ce e mai bun din boabe pentru mai mult de 15.000 de ceşti.
Reglează gura de scurgere a cafelei pentru a se potrivi oricărei ceşti
Gura de scurgere reglabilă de pe espressorul Philips HD8827/09 va potrivi fiecare ceaşcă şi va preveni astfel stropirea cu cafea sau răcirea în timpul turnării în ceaşcă. În acest mod espresso-ul tău este servit întotdeauna la temperatura corectă, menţinând în acelaşi timp un aparat curat.
Cafea fierbinte de la prima ceaşcă cu boilerul de încălzire rapidă
Poţi să uiţi de cafeaua călduţă. Boilerul cu încălzire rapidă oferă familiei tale cafea şi cappuccino fierbinţi de la prima ceaşcă, într-un timp scurt. Secretul său rezidă în învelişul uşor din aluminiu şi oţel inoxidabil, care poate atinge rapid temperaturi ridicate.
Espressor Philips HD8827/09

Espressor Philips HD8827/09

Philips HD8827/09 – Conceput să maximizeze capacităţile, ocupând puţin spaţiu
Bucură-te de mai mult spaţiu şi de cafea la discreţie pentru mai mult timp, cu ajutorul rezervoarelor de capacitate mare pentru apă, cafea proaspătă şi cafea uzată, într-un design supercompact. Această cafetieră inteligentă, complet automată, îţi oferă confort maxim şi performanţe de top graţie rezervoarelor de apă, de boabe şi pentru cafeaua uzată de mare capacitate.
Curăţare uşoară graţie unităţii de preparare complet detaşabile
Unitatea de preparare este inima oricărei cafetiere super automate şi trebuie curăţată periodic. Unitatea de preparare complet detaşabilă permite curăţarea temeinică prin simpla clătire la robinet
Savurează o cafea excelentă cu clătirea automată şi detartrarea ghidată
Acest espressor Philips HD8827/09 îşi curăţă automat cu apă circuitul de cafea la pornirea sau oprirea aparatului, oferindu-ţi un gust minunat şi proaspăt la fiecare ceaşcă de cafea. Detartrarea regulată prelungeşte durata de viaţă a espressorului. Aparatul va afişa un mesaj atunci când este necesară detartrarea şi te va îndruma prin mesaje afişate pe ecran, indicându-ţi operaţiile necesare şi momentul la care trebuie efectuate.
Umple 2 ceşti în acelaşi timp mulţumită funcţiei Două ceşti
Savurează cafeaua preferată şi împarte-o cu cineva drag graţie funcţiei Două ceşti.
Espressor automat Philips HD8827/09
ATENȚIE! Prețul poate suferi modificări.
1099 lei 1925 lei
Espressor automat Philips HD8827/09 la reducere
Espressor automat Philips HD8827/09 la reducere
1099 lei 1925 lei
We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

WeezIT.ro
Logo