Football Manager 2017 Demo

PREGATESTE CADOURILE! ALEGE UN CEAS HUAWEI, UN PRODUS APPLE, SAU UN LAPTOP GAMING
Football Manager 2017

Football Manager 2017

Football Manager 2017 este un joc destul de bun, iar dacă dorești să îl încerci și tu, versiunea demo tocmai și-a făcut apariția pe Steam, pentru PC, Mac și Linux, deci vești bune pentru toată lumea.

Știu, îl anunț aici destul de târziu, deoarece demo-ul a iesit la suprafață luna trecută, dar acum am dat și eu de el și voiam să vă anunț și pe voi, poate există doritori să îl încerce.

Versiunea demo a jocului Football Manager 2017 oferă o perioadă în joc limitată la șase luni în care poți face ce vrei tu, iar dacă te hotărăști să cumperi varianta completă după testarea demo-ului, vei putea migra cariera ta de manager.

După cum specifică pe site-ul oficial, există, de asemenea și o variantă demo Football Manager Touch 2017, o versiune simplificată Football Manager 2017 pentru dispozitive mobile cum ar fi iPad sau smartphone-uri.

În acest mod, nu este necesar să fi neapărat acasă pentru a putea juca Football Manager 2017 Demo pe laptop sau PC, îl poți lua cu tine pe tabletă sau telefon și poți fi managerul unei echipe în timp ce călătorești sau pur și simplu stai afară cu prietenii.

We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

WeezIT.ro
Logo