Gamepad Wireless lansat de MSI pentru PC si console

PREGATESTE CADOURILE! ALEGE UN CEAS HUAWEI, UN PRODUS APPLE, SAU UN LAPTOP GAMING

Daca te-ai saturat sa folosesti tastatura si mouse-ul, foloseste un gamepad wireless

MSI lanseaza un gamepad wireless compatibil atat cu PC-uri cat si cu smartphone-uri Android sau console de jocuri. Seria de gamepad-uri wireless Force va lua start cu modelele Force GC30 si Force GC20, ambele fiind asemanatoare cu gamepad-ul intalnit la consola de jocuri Xbox One. Aceste sunt compatibile cu platformele Windows, Android, si cu “console de jocuri populare”.

Force GC30 si Force GC20 arata aproape identic, cu exceptia unei scheme de culoare usor diferita – GC30 are butoane  X, Y, A, B colorate diferit si accente de rosu in jurul D-pad-ului si a joystick-urilor, in timp ce GC20 are toate butoanele colorate in rosu si fara vopsea accentuanta in jurul celorlalte elemente.

Paginile produselor MSI nu sunt inca active, astfel incat nu avem detalii complete despre aceste gamepad-uri. Legat de specificatii, se pare ca diferenta dintre cele doua modele ar fi ca unul este un gamepad wireless in timp ce celalalt ar fi cu fir.

Gamepad MSI

Gamepad MSI

Noile gamepad-uri ofera un grip din cauciuc pe ambele manere si motoare cu vibratii duale. De asemenea, vin cu capace de inlocuire pentru D-pad. Capacele se ataseaza magnetic.

MSI intentioneaza sa lanseze noile gamepad-uri inainte de sfarsitul anului, desi inca nu a spus exact cand si cat vor costa.

We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

WeezIT.ro
Logo