Google Pixel 2 XL Pret, Detalii si Pareri

PREGATESTE CADOURILE! ALEGE UN CEAS HUAWEI, UN PRODUS APPLE, SAU UN LAPTOP GAMING

Dispozitivul bifeaza toate casutele potrivite

Google Pixel 2 XL este noul model de varf cu ecran de 6 inch

Google Pixel 2 XL a fost anuntat oficial ieri seara. Dar ce face ca noul model sa fie mai bun decat cel de anul trecut?

Noul val de smartphone-uri Pixel de la Google este in cele din urma anuntat oficial. In urma unui eveniment de a avut loc pe data de 4 octombrie 2017, gigantul Google a dezvaluit detalii pentru cea mai recenta pereche de telefoane mobile, Pixel 2 si Pixel 2 XL.

Ambele smartphone-uri sunt succesoarele dispozitivelor de anul trecut, Pixel si Pixel XL, si exista o serie imbunatatiri importante. Ele pot avea caracteristici asemanatoare, dar exista cateva diferente cruciale care fac diferenta, la fel cun s-a intamplat si anul trecut.

Google Pixel 2 Pret, Data de lansare si specificatii

Ecran: 5 inch QHD bezel-less display
CPU: Octa-core 2.35GHz Qualcomm Snapdragon 835
RAM: 4GB
Stocare: 64GB si 128GB
Camera: 12-megapixel f/1.8 OIS
Pret: 3699 lei (la data articolului)
Data lansare: 19 Octombrie 2017

Google Pixel 2 XL Pret, Data de lansare si specificatii

Ecran: 6 inch QHD bezel-less display
CPU: Octa-core 2.35GHz Qualcomm Snapdragon 835
RAM: 4GB
Stocare: 64GB si 128GB
Camera: 12-megapixel f/1.8 OIS
Pret: 4299 lei (la data articolului)
Data lansare: 15 Noiembrie 2017

Google Pixel 2 XL este mai mare decat alternativa mai ieftina, dupa cum puteti vedea mai sus, cu un display de 6 inch ce acopera partea frontala a telefonului. La fel ca si iPhone X si Galaxy S8 Plus, ecranul disponibil pe Google Pixel 2 XL este bezel-less, dar cu margini ceva mai mari decat cele doua.

Pixel 2 XL

Pixel 2 XL

In afara de asta, daca deja cunoasteti efortul de anul trecut, design-ul din acest an nu va va surprinde. Pixel 2 XL si alternativa cu ecran de dimensiuni normale, pastreaza design-ul in doua tonuri al predecesorilor sai. Din fata, ambele terminale arata aproape la fel cu alte smartphone-uri de top lansate in 2017. Pe spate vedem aceeasi combinatie de sticla lucioasa si aluminiu mat.

Veti gasi in continuare cititorul circular de amprenta pe spatele dispozitivului, impreuna cu butonul de volum si butonul power pe marginea din stanga, cu portul de incarcare USB-C in partea de jos.

Google Pixel 2 XL
Dispozitivul bifeaza toate casutele potrivite

Spre deosebire de modelul Pixel 2, Google Pixel 2 XL nu dispune de un jack 3.5mm pentru casti, in ciuda faptului ca multi utilizatori de iPhone s-au plans anul trecut cand compania a decis sa renunte la jack-ul pentru casti. Drept urmare, va sugeram sa investiti intr-o pereche buna de casti Bluetooth.

Pixel 2 XL este alimentat de ultimul model de procesor de la Qualcomm, Snapdragon 835, acelasi chipset pe care il gasim si in Galaxy Note 8 sau OnePlus 5. Ambele modele vor beneficia de 4GB memorie RAM si spatiu de stocare de 64GB sau 128GB. De asemenea, nici unul dintre cele doua modele Pixel nu ofera posibilitatea de extindere a memoriei prin intermediul unui card microSD.

Google Pixel 2 XL Verdict

Inca o data Pixel 2 XL isi propune sa demonstreze ca mai mare inseamna mai bun. Dispozitivul bifeaza toate casutele potrivite: display-ul QHD bezel-less este o minunatie iar componentele interne cu la nivel de top. Singura problema, ca de obicei, este pretul.

Dupa cum vedeti, Pixel 2 XL nu este ieftin si este mult mai greu de recomandat decat Pixel 2. Acesta, la fel ca si iPhone X, va fi foarte greu de vandut.

Google Pixel 2 XL Pret, Detalii si Pareri
Google Pixel 2 XL Pret, Detalii si Pareri
2 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. Google Pixel 2 va fi, cu toata critica mea, un telefon excelent cu Android, fie ?i doar pentru ca nu e atat de incacat ca modelele altora ?i ecosistemul e controlat de creatori. Totu?i, e o linie destul de groasa intre Google Pixel 2 ?i Google Pixel 2 XL. E ca ?i cum nimeni nu ?i-a spus: „dar utilizatorii chiar vor un telefon inferior pe care sa plateasca mult?“. De exemplu, solu?ia mai buna mi se pare la Samsung: Galaxy S8 ?i S8 Plus nu sunt diferite decat ca dimensiune. Huawei, iar: P10 ?i P10 Plus difera la camera foto (cu pu?in) ?i dimensiune.

  2. Raspunde
    Badea Gabriela Adina 16/11/2017 at 22:25

    Se merita toti banii.

Lasa un comentariu

WeezIT.ro
Logo