Gran Turismo Sport Demo disponibil pe 9 Octombrie

PREGATESTE CADOURILE! ALEGE UN CEAS HUAWEI, UN PRODUS APPLE, SAU UN LAPTOP GAMING

Gran Turismo Sport Demo – Sansa de a vedea daca jocul este pe placut tau

Polyphony Digital va lansa o versiune demo pentru Gran Turismo Sport pe data de 9 octombrie, inainte de lansarea oficiala. Acest Gran Turismo Sport Demo ar trebui sa ajute pe cei ce se gandesc sa achizitioneze jocul, tinand cont de directia de joc online spre care se pare ca se indreapta Gran Turismo Sport.

Versiunea Demo va fi disponibila doar pentru o perioada limitata de timp. Patru zile, pentru a fi mai specifici. Gran Turismo Sport Demo va fi disponibil incepand cu data de 9 octombrie pana pe 12 octombrie. Cine doreste sa incerce jocul ar trebui sa tina cont de acest interval cat timp versiunea demo este disponibila. Sony a anuntat ca masinile personalizate si creditul din joc vor fi transferate in versiunea completa a Gran Turismo Sport, ceea ce reprezinta un stimulent pentru pasionatii de jocuri de genul.

De asemenea, se pare ca Gran Turismo Sport Demo va beneficia de toate caracteristicile jocului complet, modurile Campanie, Sport, si Arcade vor fi disponibile , precum si modul Scapes Photography si Custom Livery Editor.

Gran Turismo Sport se va lansa pe data de 17 octombrie doar pentru PlayStation 4.

We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

WeezIT.ro
Logo