Alegerea WeezIT

Huawei GT2e – Un smartwatch ce ar trebui să atragă atenția

PREGATESTE CADOURILE! ALEGE UN CEAS HUAWEI, UN PRODUS APPLE, SAU UN LAPTOP GAMING

Huawei GT2e este un companion de nădejde pentru oricine, oricând!

Un ceas inteligent Huawei GT2e ar trebui luat în considerare dacă ești în căutarea unui smartwatch

Pe piață există foarte multe oferte de smartwatch de la diferiți producători, unii de renume, alții necunoscuți. Se găsesc oferte pentru toate buzunarele. Acum depinde și ce așteptări ai de la un astfel de ceas inteligent.

Huawei are trei modele smartwatch disponibile în acest moment pe piață. Huawei GT este primul model lansat de compania chineză. Este adevărat, îi lipsește anumite funcții prezente pe celelalte două dispozitive, dar asta nu înseamnă că este un produs inferior, funcțiile de bază sunt la bord.

Al doilea model, Huawei GT2, este, să spunem, cel mai performant dintre cele trei. Acesta vine cu anumite specificații în plus care permit preluarea de apeluri direct de pe ceas și beneficiază de difuzor și microfon încorporat. De specificat că aceste prime două modele, pe lângă modulele GPS și GLONASS, sunt echipate și cu modulul GALILEO, astfel poziționarea pe hartă este mai precisă cu ajutorul celor trei sateliti la care se pot conecta.

Ultimul, dar nu cel din urmă, Huawei GT2e nu este chiar un înlocuitor pentru GT2, ci mai degraba este un intemediar între GT și GT2. Ca preț este ceva mai ieftin față de Huawei GT2 deoarece acesta este mai mult axat pe sporturi și exerciții. Nu este echipat cu difuzor și microfon, deci nu se poate folosi pentru apeluri voce, de aici și prețul ceva mai mic. Dacă acesta nu este un inconvenient pentru tine, te asigur ca Huawei GT2e va fi partenerul ideal în viața de zi cu zi.

Huawei Watch GT2e

Huawei Watch GT2e

Se poate observa după design-ul ceasului că acesta a fost proiectat pentru pasionații de sport, butoanele laterale fiind mai mici, spre deosebire de GT și GT2, pentru a nu încurca utilizatorul în timpul folosirii. Cu toate acestea, Huawei GT2e are un aspect elegant, poate fi purtat oriunde: la munca, pe strada, la o întâlnire office, în timp ce înoți sau faci duș. Toate cele trei modele sunt rezistente la apă până la 50 metri. De asemenea, cureaua este diferită, se prinde și stă mult mai bine pe mână pentru ca senzorii de pe ceas să poată înregistra cât mai bine pulsul.

Huawei GT2e a fost lansat cu mai multe opțiuni de monitorizare față de primele două modele. Deși GT nu a primit vreun update care să adauge vreo funcție în plus, GT2 se poate bucura că a primit posibilitatea de a măsura oxigenul din sânge (SpO2).

Huawei GT2e

Huawei GT2e

Pe lângă monitorizările de bază, inclusiv SpO2, Huawei GT2e poate monitoriza stresul pe o perioada de 24 ore, îți oferă exerciții de respirație, control muzică dar și controlul camerei foto. Totuși, trebuie știut că funcția de control camera foto funcționează doar pe telefoanele Huawei ce au primit actualizare la minim EMUI 10. Ceasul poate control muzica redată pe telefon, dar îți oferă și posibilitatea de a încărca melodiile preferate direct pe ceas. Pentru a asculta muzica încărcată ai nevoie de o pereche de căști bluetooth pe care trebuie să le împerechezi cu telefonul. Această variantă este foarte bună atunci când vrei să alergi și nu dorești să cari și telefonul cu tine. În tot acest timp, smartwatch-ul înregistrează toată sesiunea de alergare care apoi poate fi accesată direct pe ceas. Cu toate acestea, în momentul în care ajungi acasă, Huawei GT2e se sincronizează automat cu telefonul, astfel, toată sesiunea de alergare ramane în istoric și poate fi accesată oricând dorești.

După cum spuneam ceva mai devreme, acest smartwatch de la Huawei, este construit, în special, pentru pasionații de sport dar și pentru cei ce își doresc un stil de viață mai sănătos. Pe lângă funcționalitățile de ceas, alarmă, cronometru, barometru, altimetru și de monitorizare SpO2, bătăile inimii, stres, etc., Huawei GT2e are mult mai multe opțiuni de urmărire a exercițiilor, atât la exterior cât și la interior. Printre numeroasele antrenamente, enumerăm unele care ar putea fi interesante și de ajutor pentru tine. Acestea sunt: Alergare, Drumeție, Ciclism, Înot, Traseu Montan, Bicicletă eliptică, Vâslit, Forță, Aerobic, Yoga, Box, Karate, Dans, Echitație, Tenis, Patinaj, Skateboard, Escaladă, BMX, etc.

Așadar, Huawei GT2e este un companion de nădejde pentru oricine, oricând!

Huawei Watch GT2e
Huawei GT2e este un companion de nădejde pentru oricine, oricând!
Huawei GT2e – Un smartwatch ce ar trebui să atragă atenția
Huawei GT2e – Un smartwatch ce ar trebui să atragă atenția
1 Comment
  1. Da, un smartwatch super bun din toate punctele de vedere . Recomand !

Lasa un comentariu

WeezIT.ro
Logo