Imprimante Brother WiFi rapide și eficiente

PREGATESTE CADOURILE! ALEGE UN CEAS HUAWEI, UN PRODUS APPLE, SAU UN LAPTOP GAMING

Imprimante Brother WiFi pe care ar trebui să le iei în considerare

Compania se poate lăuda cu imprimante Brother WiFi ce au câștigat premii ani de zile, oferind soluții de imprimare de înaltă calitate, bine concepute, cu o valoare excelentă pentru clienți. Fie că vă doriți o imprimantă Brother WiFi pentru acasă sau birou, pentru printuri alb-negru sau color, există soluții pentru fiecare.

De-a lungul anilor, compania a furnizat și a perfecționat imprimante Brother de calitate și echipamente all-in-one. Cu o varietate de caracteristici inovatoare, tehnologie de ultimă generație și accesibilitate imbatabilă, aceste imprimante Brother WiFi rămân alegerea inteligentă pentru toate nevoile de imprimare.

De ce să alegeți imprimante Brother WiFi

Imprimantele Brother oferă un cost total redus, precum și costuri scăzute de achiziție. Cu imprimante Brother laser, inkjet, all-in-one și alte produse, nu mai trebui să sacrificați calitatea pentru accesibilitate. Proiectate pentru a fi folosite acasă, în biroul de acasă sau în cadrul companiei, întreaga gamă de imprimante Brother WiFi include ceva pentru toată lumea.

Iată ce imprimante Brother WiFi recomandăm utilizatorilor

Multifunctionala Laser alb-negru Brother DCP-L2520DW

Brother DCP-L2520DW

Brother DCP-L2520DW

Imprimantă, scaner și copiator cu capacități wireless

Profitați de libertatea conexiunii wireless cu acest echipament multifunctional destinat birourilor mici. Viteza mare de imprimare, tava cu capacitate mare și imprimare duplex în standard.

Funcții

– Imprimare duplex, scanare și copiator simplex
– Viteză de până la 26 pagini pe minut
– Copiere de până la 26 cpm

Multifunctionala Laser alb-negru Brother MFC-L2700DW

Imprimante Brother WiFi

Imprimante Brother WiFi

Multifuncțional laser (imprimantă, copiator, scanner și fax)

Acest echipament laser mono reprezintă soluția completă pentru birouri mici și mijlocii – și totul la un preț excelent. Având rețea cablată și wireless în standard, echipamentul mai oferă viteze mari de imprimare, o tavă pentru hârtie cu capacitate mare, plus alimentator automat de documente.

Funcții:

–  Imprimare / scanare / copiere / fax
–  Viteză imprimare monocromă de până la 26 ppm
–  Rezoluție imprimare de până la 2400 x 600 dpi

Imprimantă Brother WiFi InkJet DCPJ105YJ1

Brother DCP-J105

Brother DCP-J105

DCP-J105 este ideal pentru mediul de acasă sau birouri mici, oferind funcționare facilă într-un echipament compact și stilat, cu un cost mic de imprimare.

Achizitionați cartușele de capacitate mare de 2400 de pagini negru și 1300 de pagini color pentru cel mai mic preț de imprimare. Cu o rezoluție la imprimare de până la 6000dpi, puteți obține imprimări la calitate profesională chiar acasă.

Navigați prin meniul intuitiv cu ajutorul ecranului LCD de o linie și al panoului de control pentru a accesa funcțiile de care aveți nevoie.

Imprimare
Arhivați rapid cu viteze de până la 11 imagini pe minut mono și 6 color (comparabil laser).

Functii mobile
Imprimați și scanați simplu, folosind diverse aplicații pentru smartphones și tablete. Conectați echipamentul la rețeaua wireless pentru a folosi Brother iPrint&Scan, Apple AirPrint sau Google Cloud Print.

Imprimanta Laser alb-negru Brother HL-L2340DW

Brother HL-L2340DW

Brother HL-L2340DW

Imprimantă laser Brother monocroma cu wireless

HL-L2340DW este soluția ideală, accesibilă ca preț, dacă sunteți în căutare de imprimante Brother WiFi cu imprimare alb-negru, ce oferă viteză superioară și conectivitate wireless, totul realizându-se prin intermediul unui singur aparat compact, stilat.

Funcții
– Imprimantă laser mono cu duplex
– Viteză de imprimare monocromă de până la 26 ppm
– Rezoluție imprimare de până la 2400 x 600 dpi
– Memorie 32 MB
– Hi-Speed USB 2.0, Wireless IEEE 802.11b/g/n
– Emulație GDI

Imprimanta laser color Brother HL3140CW, A4

Brother HL3140CW

Brother HL3140CW

HL-3140CW este una dintre cele mai mici imprimante Brother WiFi LED color. Inzestrată cu tehnologii noi, HL-3140CW oferă o gamă de funcții gândite pentru afacerea dumneavoastră pe care le combină într-un echipament modern și compact, perfect pentru orice birou. HL-3140CW acoperă o gamă de funcții mobile. Imprimați direct de pe dispozitivul mobil prin Apple AirPrint sau Google Cloud Print.

Funcții:

Economisiți timp imprimând cu 18ppm mono/ color.
Capacitate de alimentare de 250 de coli și o tavă de alimentare manuală de o coală.
Conexiune de rețea wireless rapidă și sigură 802.11n.
Conectivitate mobilă simplă, imprimați direct de pe dispozitive Apple iOS, Android, Windows Phone sau Blackberry. Costuri mici pe paignă cu consumabile de capacitate mare.
Imprimați documente la calitate profesională cu rezoluția de 2,400 x 600dpi.

We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

WeezIT.ro
Logo