iPhone 7, 6S si 6C: Data lansarii, zvonuri si specificatii

iPhone 7 Pret

iPhone 7

 iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost lansate nu cu mult timp in urma, insa deja se vorbeste despre urmatoarele telefoane mobile Apple. Pe diferite site-uri de stiri it au aparut articole referitoare la urmatoarele dispozitive Apple si potentiale detalii au inceput sa apara.

Trei dispozitive Apple

Compania ar putea anunta trei dispozitive in acest an – iPhone 6S, 6C si 7. Se vorbeste ca toate trei vor fi echipate cu un display curbat sau flexibil. iPhone 7 ar putea beneficia chiar si de ecrane laterale.

Unele surse au afirmat ca Apple are in plan lansarea unui nou iPhone de 4 inch, preluand rolul telefonului de „buget” al companiei dupa succesul modelelor mai mari iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

Productia iPhone 4S va lua sfarsit in cursul acestui an, insa Apple nu a confirmat acest lucru… momentan.

Specificatii

Alt zvon legat de iPhone 7 este ca acesta va fi primul smartphone Apple cu 2GB memorie RAM. Utilizatorii au sperat ca  iPhone 6 si 6 Plus sa faca trecerea de la 1GB la 2GB RAM, insa nu s-a intamplat acest lucru. In timp ce aplicatiile devin tot mai „infometate”, upgrade-ul de memorie RAM este la fel de important ca si viteza procesorului.

Re/code a dezvaluit ca Samsung va produce cipuri A9 pentru urmatoarea generatie iPhone. Apple a preferat sa foloseasca componente de la Taiwan Semiconductor Manufacturing Company pentru iPhone 6/iPhone 6 Plus la producerea cipurilor A8.

Apple Insider dezvaluie ca unul dintre noile dispozitive, pentru moment numit iPhone 6S, ar putea beneficia de senzori touch 3D.

Desigur, si camera foto va beneficia de imbunatatiri, aceasta facand un pas imens in fata spre deosebire de modele curente datorita sistemului cu doua lentile ce ofera calitate DSLR a imaginilor.

Zvonuri despre sticla Sapphire au aparut prima data inainte de lansarea iPhone 6, sursele anticipand echiparea dispozitivului cu aceasta, insa problemele financiare de la GT Advanced Technologies au impiedicat echiparea iPhone 6 cu sticla Sapphire. Cu toate acestea, noile dispozitive Apple ar putea beneficia de noul material.

Data de lansare

Noile telefoane Apple vor fi disponibile pe piata in acest an, conform surselor de specialitate. In plus, se vorbeste ca iPhone 6S va fi lansat in acelasi timp cu Apple Watch. Acest lucru s-ar putea intampla in prima jumatate a anului, in timp ce iPhone 7 ar putea fi lansat ca de obicei in cea de-a doua jumatate a anului.

Noile dispozitive vor veni cu dimensiunile de 4.7 inch si 5.6 inch, probabil in septembrie 2015. Cel mai mic dispozitiv, cel de 4 inch, probabil va fi numit iPhone 6S Mini.

Ce părere ai?

      Lasa un comentariu

      WeezIT.ro