iPhone 7 – La ce să ne așteptăm

PREGATESTE CADOURILE! ALEGE UN CEAS HUAWEI, UN PRODUS APPLE, SAU UN LAPTOP GAMING
iPhone 7

iPhone 7

Tot ce trebuie să știi despre iPhone 7

iPhone 6S tocmai ce a fost lansat și este cel mai bun iPhone lansat de până acum. Oferind caracteristici precum 3D Touch, o cameră nou-nouță și Touch ID mult mai rapid, iPhone 6S a primit note maxime in majoritatea review-urilor, însă de la iPhone 7 ne așteptăm să vină cu ceva mult mai bun.

Spre deosebire de 6S, iPhone 7 va fi mai mult „revoluție” decât evoluție și ar trebui să vină cu o mulțime de noi caracteristici împachetate într-un șasiu nou-nouț. Apple a reușit să țină secret până acum cele mai multe detalii ale telefonului, însă cu cât ne apropiem de data de lansare (probabil anul viitor), cu atât învățăm mai mult despre viitorul iPhone.

iPhone 7 dintr-o privire:

  • 2016 Data de lansare
  • 100% rezistent la apă
  • Șasiu probabil nemetalic

Data de lansare iPhone 7

Deși încă nu avem o dată de lansare oficială, programul celor de la Apple are un tipar. Dacă ne uităm la datele de lansare anterioare iPhone, este posibil să estimăm când vom vedea iPhone 7.

iPhone 6S a fost lansat pe data de 9 septembrie a acestui an, prin urmare, este posibil să vedem iPhone 7 lansat în jurul acestei perioade anul viitor – probabil alături de Apple Watch 2.

Caracteristici

iPhone 7 reprezintă mai degrabă un upgrade complet, ci nu unul incremental precum iPhone 6S, iar acest lucru înseamnă că aproape sigur va beneficia de o reproiectare completă a șasiului. Ne așteptăm ca iPhone 7 să vină cu multe dintre caracteristicile debutante pe iPhone 6S, însă în mod sigur va veni și cu funcționalități unice. Prin urmare, viitorul dispozitiv de la Apple va beneficia de o cameră foto îmbunătățită dar și cu senzori Touch ID 2 actualizați. De asemenea, iPhone 7 va veni și cu 3D Touch – fără îndoială caracteristica care face ca iPhone 6S să iasă în evidență.

Ce altceva ar mai putea aduce iPhone 7?

Dacă privim înapoi, cand s-a lansat iPhone 6, vedem că acesta a beneficiat de caracteristici cheie, precum Apple Pay și puterea de procesare mărită, însa pentru iPhone 7 încă nu știm care ar putea fi aceste caracteristici cheie, dar cu siguranță dispozitivul va beneficia de câteva astfel de caracteistici.

Ecranul

Cu iPhone 6, Apple a creat mai multe dimensiuni ale telefonului și cel mai probabil va face acelasi lucru cu iPhone 7. Așa că ne așteptăm să vedem atât un iPhone 7 cât și un iPhone 7 Plus anul viitor. Cu toate acestea, este încă incert dacă Apple va rămâne cu dimensiunile actuale ale display-ului sau vom avea parte de o mărire al acestuia pentru a concura cu ultimul val de telefoane Android.

Dimensiunile zonelor de deasupra și dedesubtul display-ului ar trebui îmbunătățite de către Apple. În timp ce iPhone 6S vine cu unul dintre cele mai mari ecrane din clasa sa, dezamăgește cu ramele mari. Sperăm ca la viitorul iPhone acestea să fie reduse, în caz contrar va rămâne în spatele altor dispozitive.

Design

Spre deosebire de 6S și 6S Plus, care au adus upgrade-uri incrementale, iPhone 7 ar trebui să aducă design și caracteristici noi – zvonurile sugerează că va fi rezistent la apă.

Zvonurile provin din mesaje transmise pe site-ul chinezesc Weibo, și, de asemenea, sugerează că iPhone 7 va folosi un șasiu nemetalic rezistent la praf. Să fie adevărate aceste zvonuri?

Rezistența la apă ar fi revoluționară pentru majoritatea utilizatorilor de iPhone. Această caracteristică și-a făcut deja apariția pe dispozitivele Apple existente. În ciuda faptului că este etichetat cu un rating IPX7, Apple Watch s-a dovedit a fi mult mai rezistent în testele reale. Deși conform IPX7 rezistă sub apă 30 de minute la o adâncime de 1 metru, testele au arătat că Apple Watch este capabil să reziste la 40 metri adâncime pentru aceeași cantitate e timp.

Nu doar Apple Watch este rezistent la apă. Rapoarte recente au sugerat că iPhone 6S este mult mai rezistent decât s-a așteptat. Telefonul a rămas neafectat atunci când a fost scufundat în câțiva centimetri de apă pentru 30 de minute. În același test, un iPhone 6 a murit după numai 1 minut.

Va folosi Apple un șasiu nemetalic pentru iPhone 7? Este greu de spus. Apple recent a făcut saltul la aluminiu solid seria 7000 în iPhone 6S. Cu toate acestea, pare puțin probabil abandonarea selecției de culori Rose Gold, Gold, Space Grey și Silver – care sunt acum disponibile în întreaga gamă iPad și MacBook. De asemenea, este puțin probabil ca Apple să treacă la un material nemetalic pentru telefoanele sale care probabil ar oferi un sentiment mai puțin premium.

We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

WeezIT.ro
Logo