iPhone 7 – Zvonuri, data de lansare si specificatii

Apple-iPhone-7

Apple iPhone 7

A trecut foarte putin timp de cand Apple a lansat iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa au pornit deja zvonuri despre ce urmeaza sa fie anuntat de catre Apple. Ar putea fi iPhone 7, ar putea fi iPhone 6S. Oricum va decide Apple sa-l numeasca, am adunat cele mai recente detalii despre succesorul iPhone 6 pentru a iti oferi o idee mai buna la ce sa te astepti toamna urmatoare.

Data de lansare

Apple si-a lansat pana acum produsele in luna septembrie, asadar ne putem astepta ca iPhone 7 sau cum va fi numit sa fie lansat intr-un interval asemanator. iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost dezvaluite pe data de 9 septembrie 2014 si lansate pe data de 19 septembrie, iar iPhone 5S si iPhone 5C au fost prezentate pe 10 septembrie 2013, iar iPhone 5 pe 12 septembrie, asadar este foarte posibil ca Apple sa respecte in continuare aceasta traditie, iar urmatorul dispozitiv sa fie anuntat undeva prin mijlocul lunii septembrie de anul viitor.

Cu toate acestea, se speculeaza pe scara larga ca Apple va incepe sa lanseze dispozitive iPhone de doua ori pe an pentru a putea tine pasul cu cele mai noi telefoane Android. Drept urmare, am putea vedea atat iPhone 6S cat si iPhone 7 anul viitor, unul lansat probabil in primavara si celalalt in toamna. Inca nu stim nimic sigur pana in momentul in care Apple decide sa anunte acest lucru.

Sapphire glass

Ne asteptam ca iPhone 6 sa fie echipat cu un ecran de sticla sapphire, dar Apple a surprins pe toata lumea prin alegerea de sticla consolidata cu ioni (ion-strengthened glass), care este mai ieftina si mai usor de fabricat. Totusi, este posibil sa vedem in cele din urma sticla sapphire pe iPhone, Focus Taiwan raportand ca producatorul Foxconn construieste o noua fabrica doar pentru procesarea comenzilor venite din partea companiei Apple.

Marimea ecranului

iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost o deviere rapida de la precedentele dispozitive datorita ecranelor de 4.7 inch respectv 5.5 inch, insa mai este loc pentru un iPhone de 4 inch? MacWorld prezice ca Apple va lansa anul viitor dispozitive iPhone in trei marimi diferite, actualizand iPhone 5S cu un ecran de 4 inch, un succesor de 4.7 inch pentru iPhone 6, si un nou phablet  de 5.5 inch care sa inlocuiasca iPhone 6 Plus.

Camera cu doua lentile

Un alt zvon care inconjoara iPhone 7 este ca acesta va beneficia de o pereche modernizata de senzori foto care sa ofere cel mai mare salt vazut vreodata pe un smartphone in ceea ce priveste calitatea imaginilor. Se spune ca acest upgrade va aduce calitatea foto foarte aproape de unele aparate de fotografiat DSLR. Apple ar fi prima companie care utilizeaza doi senzori pentru camera foto, desi Duo Camera pe care o gasim in HTC One (M8) a fost folosita pentru a aduna informatii de adancime si pentru a crea efectul de adancime de camp, ci nu pentru a creste calitatea imaginilor.

Ce părere ai?

      Lasa un comentariu

      WeezIT.ro