iPhone 8 data de lansare

iPhone 8 este așteptat să iasă la lumină pe data de 12 septembrie

Următorul smartphone de la Apple, iPhone 8, va fi lansat în această lună, însă o dată exactă nu se cunoaște momentan. Putem face niște presupuneri educate bazate pe traiectoriile lansărilor din anii precedenți.

Când veți putea cumpăra iPhone 8?

Dacă Apple anunță iPhone 8 marți, 12 septembrie, noul smartphone ar putea fi disponibil pentru precomandă de vineri, 15 septembrie. Anul trecut, iPhone 7 și iPhone 7 Plus au fost anunțate pe 7 septembrie în timpul unui eveniment în San Francisco, iar precomenzile au început pe data de 9 septembrie în SUA.

De asemenea, Apple urmează să lanseze versiuni actualizate ale dispozitivelor iPhone 7 și iPhone 7 Plus, numite probabil iPhone 7s și iPhone 7s Plus. Acestea ar putea fi disponibile pentru comenzi pe data de 15 septembrie sau 22 septembrie.

Care este data lansării iPhone 8?

Luna septembrie a devenit „luna Apple” încă de la lansarea iPhone 5 în 2012. După cum a fost menționat, iPhone 7 și iPhone 7 Plus au fost anunțate anul trecut pe data de 7 septembrie, urmând precomenzile pe 9 septembrie. Noile smartphone-uri au fost apoi lansate – în magazine – o săptămână mai târziu pe 16 septembrie. Dacă Apple urmează exemplul, iPhone 8 ar putea deveni disponibil în magazine până pe 22 septembrie.

Ce părere ai?

      Lasa un comentariu

      WeezIT.ro