Pret Bun

Îți faci Televizor Smart cu Google Chromecast

PREGATESTE CADOURILE! ALEGE UN CEAS HUAWEI, UN PRODUS APPLE, SAU UN LAPTOP GAMING

HDMI Streaming Media Player

Dacă nu ai un televizor smart, dar îți dorești unul fără a investii mulți bani într-unul nou, Google Chromecast este soluția accesibilă pe care o cauți.

Nu toată lumea își permite să arunce bani pe un televizor smart nou, sau nu cred că merită această investiție. Totuși, o caracteristică interesantă le-a atras atenția. Aceea de a proiecta ecranul telefonului pe televizor. Oamenii caută soluții pentru a implementa această caracteristică pe propriul televizor, care nu este smart. De la tot felul de adaptoare și cabluri, care nu întotdeauna își fac treaba, la celebrul Google Chromecast.

Televizor Smart cu Google Chromecast

Dispozitivul Chromecast este ușor de folosit și ai garanția că o să meargă fără probleme. Tot ce ai nevoie este de un televizor cu port HDMI și un smartphone. Google Chromecast se conecteaza la portul HDMI de la televizor și se alimentează la priză sau la port-ul USB al televizorului. După ce ai făcut toate acestea, pe smartphone trebuie instalată aplicația Google Home pentru configurarea dispozitivului.

Google Chromecast nu are aplicații încorporate și nici nu există un meniu. Deci este important să descărcați aplicatia Google Home pentru configurare. Există aproximativ 800 de aplicații compatibile, de la Netflix și YouTube la Vodafone Play. Doar atinge butonul de distribuție, selectează dispozitivul și bucură-te de spectacol pe al tău televizor smart.

Chromecast este mai rapid decât ultimul (Google spune 15% mai rapid) și poate transmite 1080p la 60 fps, ceea ce este cu siguranță o îmbunătățire.

Google Chromecast a fost integrat cu Google Assistant. Poți spune Chromecastului să redea ceva pe un dispozitiv acceptat printr-un difuzor Google Home sau Google Assistant pe telefon.

Google Chromecast
HDMI Streaming Media Player
Îți faci Televizor Smart cu Google Chromecast
Îți faci Televizor Smart cu Google Chromecast
We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

WeezIT.ro
Logo