Allview intră pe piața notebook cu Allbook X și Allbook L

PREGATESTE CADOURILE! ALEGE UN CEAS HUAWEI, UN PRODUS APPLE, SAU UN LAPTOP GAMING

Allview, brandul autohton numărul unu de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România lansează astăzi laptop-urile Allbook X și Allbook L, două dispozitive cu un design rafinat, care se adaptează cu ușurință oricărui mediu de lucru sau stil de viață.

Spațiul de lucru a depășit demult granițele biroului convențional, iar pentru a face față ritmului alert în care trăim și lucrăm, mobilitatea joacă un rol esențial. Allbook X este o soluție inteligentă customizabilă, utilizatorul având libertatea de a alege din mai multe configurații de memorii SSD varianta cea mai potrivită nevoilor sale. Senzorul de amprentă asigură securitate sporită a datelor, iar design-ul metalic extrem de subțire îi desăvârșește farmecul”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Cele două terminale se evidențiază prin design-ul compact si dimensiuni potrivite pentru orice împrejurări. Carcasa metalică a notebook-ului Allview Allbook X măsoară mai puțin de 13 mm grosime, oferind dispozitivului eleganță și rezistență în aceeași măsură. Display-ul Full HD redă cu acuratețe detaliile, în timp ce senzorul de amprentă restricționează accesul persoanelor neautorizate la documentele stocate.

De cealaltă parte, Allbook L are un display ce măsoară 14’’ și o greutate ce depășește cu puțin un kilogram.

Allview Allbook X este prevăzut cu procesor Intel® Celeron®, iar capacitatea totală de stocare variază, utilizatorii având la dispoziție și două variante ce includ memorie SSD de 128GB și 256GB.

Cele două notebook-uri Allview au o autonomie de până la 7 ore. Ambele dispozitive rulează sistemul de operare Windows 10, care este preinstalat.

Allbook X și Allbook L sunt disponibile pe bază de precomandă începând de astăzi, la prețul de 1.349 lei și, respectiv 899 lei. Cu memorie SSD inclusă, prețul Allview Allbook X ajunge la 1.599  lei (SSD 128GB) sau 1.799 lei (SSD 256GB).

2 Comments
  1. Raspunde
    Bartos Alexsandruu 08/09/2017 at 15:04

    Produsele au un design destul de placut, am inteles ca sunt facute dintr-un plastic dur. Bateria pare destul de potenta, dar asta pana la proba contrarie.

  2. Tehnologia display-ul mi se pare a fi o alegere foarte buna mai ales daca il folosesti pentru filme, experienta vizuala este mult mai placuta pe un IPS.

Lasa un comentariu

WeezIT.ro
Logo