Cel mai vandut

Laptop ASUS A541UV cu procesor i5 si placa video 2GB

PREGATESTE CADOURILE! ALEGE UN CEAS HUAWEI, UN PRODUS APPLE, SAU UN LAPTOP GAMING

ASUS A541UV cu procesor i5 si placa video 2GB

Laptop-ul ASUS A541UV a fost proiectat pentru a va oferi o experienta multimedia deosebit de realista. Echipat cu procesor Intel Core din Generatiile 6/7, placa video dedicata foarte performanta din seria NVIDIA GeForce si solutii audio exclusive SonicMaster incorporand tehnologie ICEpower, modelele ASUS A541UV va ofera cea mai buna experienta audiovizuala disponibila pe un sistem laptop.

Culori Expresive. Finisaje Extraordinare

Proiectata pentru utilizare zilnica, elegantul ASUS A541UV include modele disponibile intr-o multitudine de culori expresive si finisaje de calitate ridicata, ajutandu-va sa iesiti intotdeauna in evidenta. Laptop-ul ASUS A541UV este disponibil in variantele de culori Argintiu Degrade, Maro Ciocolatiu, Albastru Acvatic, Alb si Rosu; si dispune de finisaje elegante, glossy, metalizate sau in relief.

Proiectat pentru experiente de divertisment foarte realiste

Laptop-urile sunt proiectate pentru a va oferi o experienta de redare multimedia deosebit de realista. Tehnologiile exclusive ASUS, cum ar fi solutia audio SonicMaster cu tehnologie ICEpower incorporata, ASUS Splendid si ASUS Tru2Life Video va ajuta filmele si muzica sa prinda viata.

ASUS A541UV

ASUS A541UV

Sunetul incredibil ASUS SonicMaster
Solutia audio ASUS SonicMaster cu tehnologie ICEpower incorporata ofera o claritate sonora de cristal. Laptop-urile ASUS A541UV sunt echipate cu difuzoare de 3W cu o camera de rezonanta de 24cc si un design special al linie de transmisie pentru un bass bogat si profund, dar si voci foarte bine detaliate. In plus, acestea sunt perfect optimizate pentru a va oferi un dialog mai clar si un sunet surround deosebit de realist.

Solutie de optimizare a sunetului AudioWizard ASUS

AudioWizard va ofera cinci moduri audio presetate (Muzica, Filme, Jocuri, Vorbire si Inregistrare) astfel incat te vei bucura de cele mai bune setari, indiferent ce-ai face. Poti de asemenea sa selectezi cu usurinta setarea dorita prin intermediul interfetei foarte simple si intuitive a aplicatiei AudioWizard.

Clipuri video de o calitate extraordinara, intotdeauna!

Tehnologia ASUS Tru2Life Video de care beneficiaza ASUS A541UV, imbunatateste semnificativ calitatea clipurilor video urmarite. Aceasta optimizeaza in mod inteligent fiecare pixel din cadrul video pentru a imbunatati claritatea si contrastul cu 150%, astfel incat va veti putea bucura de cea mai buna calitate a imaginilor – de fiecare data!

Protejeaza-ti Ochii cu ASUS Eye Care

Majoritatea ecranelor LED emit lumina albastra – cauza principala a degenerarii maculare si a problemelor ce pot afecta retina. Modul ASUS Eye Care reduce intr-o maniera foarte eficienta nivelurile de lumina albastra cu pana la 33% pentru a face procesul de citire unul mult mai confortabil, si pentru a va proteja impotriva oboselii ochilor sau a altor probleme cauzate de aceasta.

ASUS Eye Care

ASUS Eye Care

Performante fara compromisuri

Laptop-urile ASUS A541UV sunt echipate cu procesoare Intel Core i5 si 4GB de memorie RAM (expandabila la 16GB), dar si cu o placa grafica NVIDIA GeForce GT 920. Gata pentru sarcinile de utilizare zilnica si divertisment personal. Din punct de vedere al solutiilor de stocare a datelor, aveti o unitate hard disk de 1TB sau puteti alege varianta unei solutii SSD, pentru o viteza mai ridicata de acces la date.

Conexiuni mai rapide si usoare cu USB Tip-C

Laptop-urile ASUS A541UV va ofera o gama extinsa de optiuni de conectivitate, ce includ interfete USB 3.0 Tip-C, HDMI si VGA, un cititor de card-uri 3-in-1 SD/SDHC/SDXC, etc., toate avand rolul de a asigura un nivel mai bun de compatibilitate cu diverse periferice si dispozitive externe. Port-ul USB Tip-C reversibil asigura o conexiune excelenta cu fiecare ocazie, indiferent de orientare. De asemenea, va ofera viteze de transfer de pana la 5Gbps – fiind de aproape 10 ori mai rapid decat USB 2.0. Acum puteti transfera fotografii, muzica si chiar fisiere video de dimensiuni mari intr-un timp mult mai scurt – transferul unui fisier cu dimensiuni de 2GB dureaza mai putin de 2 secunde.

O senzatie de tastare superba

Tastatura de dimensiuni complete fabricata dintr-o singura bucata ce ofera o experienta de tastare foarte confortabila. Sistemul imbunatatit de asamblare ofera o cursa de doar 2.3mm si reduce timpul de revenire al tastelor, permitand astfel o experienta de tastare mult mai solida si cu un nivel de raspuns excelent.

Touchpad de dimensiuni mai mari si mai inteligent

Touchpad-urile de dimensiuni mai mari, de 106mm x 74mm, implementate in cazul notebook-urilor ASUS A541UV dispun de o functie de detectare a apasarilor accidentale, ce diferentiaza intre apasarea folosind varful degetului si contactul cu palma, pentru a preveni miscarile accidentale ale cursorului.

Laptop ASUS A541UV
ASUS A541UV cu procesor i5 si placa video 2GB
Laptop ASUS A541UV cu procesor i5 si placa video 2GB
Laptop ASUS A541UV cu procesor i5 si placa video 2GB
We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

WeezIT.ro
Logo