Recomandat

Laptop HP EliteBook 820 G3, Core i7, 8 GB DDR4

PREGATESTE CADOURILE! ALEGE UN CEAS HUAWEI, UN PRODUS APPLE, SAU UN LAPTOP GAMING
2.443 lei

Atenție! Preț poate suferi modificări!

EliteBook 820 G3, subtire, usor și gata de lucru!

Impresionant de subțire și de ușor, HP EliteBook 820 G3 oferă utilizatorilor posibilitatea să creeze, să se conecteze și să colaboreze utilizând tehnologia de performanță de clasă enterprise, care te ajută să menții productivitatea în birou și în afara acestuia.

Puterea de acasă portabilă

Combini tehnologia de înaltă performanță și acumulatorul cu durată mare de viață cu Windows 10 Pro, procesoarele Intel® Core™ din a 6-a generație și un SSD PCIe Gen3. Ai acces la performanța memoriei de generație viitoare, cu memoria DDR4, pentru cele mai solicitante aplicații de afaceri.

HP EliteBook 820, design nou subțire, cu toate porturile potrivite
Conectează-te la porturile esențiale de care ai nevoie, fără neajunsurile aduse de dongle-uri. Fiind ultrasubțire și ușor, HP EliteBook 820 are doar 18,9 mm și se livrează cu porturi VGA, Display Port, RJ-45, USB și USB-C™, plus capabilități de andocare de întreprindere.

Securitate robustă, maniabilitate puternică
Protejezi, detectezi atacurile rău intenționate și recuperezi cu HP Sure Start cu protecție dinamică – primul BIOS din industrie cu auto-reparare, care monitorizează și corectează erorile de BIOS la fiecare 15 minute.

Conceput pentru colaborare
Înlocuiești telefonul cu difuzor cu HP EliteBook 820 G3 cu sistem audio Bang & Olufsen, plus software-ul HP Noise Reduction, care asigură o experiență bogată de colaborare pentru aplicații precum Skype for Business.

Laptop HP EliteBook 820 G3
Atenție! Preț poate suferi modificări!
2.443 lei
Laptop HP EliteBook 820 G3, Core i7, 8 GB DDR4
Laptop HP EliteBook 820 G3, Core i7, 8 GB DDR4
2.443 lei
We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

WeezIT.ro
Logo