Pret Bun

Laptop Lenovo V310 – Pregătit pentru business

PREGATESTE CADOURILE! ALEGE UN CEAS HUAWEI, UN PRODUS APPLE, SAU UN LAPTOP GAMING
1,999 lei 2,399 lei

ATENȚIE! Prețul poate suferi modificări.

Laptopul Lenovo V310 este conceput pentru a vă satisface necesitățile de afaceri, inclusiv bugetul. Este foarte configurabil și dispune de o gamă variată de opțiuni, de la procesoare de ultimă generație la un sistem flexibil dual de stocare.

Laptopul Lenovo V310 poate înmagazina două baterii. Astfel, alegând modelul cu două baterii, puteti să îl folositi timp de până la 12 ore fără reîncărcare.

Lenovo V310 oferă două opțiuni de stocare
Profitați de ambele versiuni de stocare cu modelul Lenovo V310 – viteza de reacție a unității SSD (Solid State Drive) și capacitatea suplimentară a unui hard disk.

Laptop Lenovo V310

Laptop Lenovo V310

Design suplu si robust
De construcție robustă, modelul Lenovo V310 are o carcasă durabilă cu un capac C monobloc în jurul tastaturii și un accent roșu pe butoanele touchpad-ului. Aceste elemente îi dau un aspect premium deosebit. Mai mult, cu o greutate începând de la doar 1,8 kg și o grosime de numai 23 mm, este conceput pentru a vă permite lucrul și distracția oriunde.

Performanțe și multitasking îmbunătățite
Cu cea mai recentă versiune de memorie DDR4 puteți îmbunătăți performanțele sistemului cu până la 30% (în funcție de configurația exactă). De asemenea, puteți rula mai multe programe simultan.

Pregătit pentru business
Dotat cu o gamă completă de porturi, printre care VGA, LAN și USB 3.0, acest laptop este conceput pentru business și este gata de lucru.

Ecran antireflex
Lenovo V310 dispune de opțiunea unui ecran Full HD (1920 x 1080) ce oferă imagini clare și luminoase, în format lat, de 16:9. Este de asemenea echipat cu tehnologie antireflex, ceea ce reduce oboseala ochilor.

Balama cu deschidere completă
Balamaua modelului Lenovo V319 se poate deschide până la 180 de grade. Astfel, puteși așeza laptopul complet orizontal atunci când trebuie să arătați celorlalți ecranul.
Sunet captivant si clar
Profitați mai mult de divertisment cu Dolby Audio®. Acesta îmbunătățește dialogurile, redă mai multe detalii într-o gamă largă de sunete și maximizează volumul computerului fără distorsiuni. Vă veți bucura și de un sunet surround virtual generat din difuzoarele computerului.

Cititor de amprente opțional
Când vine vorba de securitate, nu poți fi niciodată prea grijuliu. De aceea, Lenovo V310 are un cititor de amprente opțional. Acesta vă protejează laptopul și datele de afaceri prin faptul că vă permite doar dvs. să aveți acces la acestea.

Laptop Lenovo V310
ATENȚIE! Prețul poate suferi modificări.
1,999 lei 2,399 lei
Laptop Lenovo V310 – Pregătit pentru business
Laptop Lenovo V310 – Pregătit pentru business
1,999 lei 2,399 lei
We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

WeezIT.ro
Logo