Laptop recondiționat: Tot ce trebuie să știți înainte de a cumpăra un laptop reînnoit

PREGATESTE CADOURILE! ALEGE UN CEAS HUAWEI, UN PRODUS APPLE, SAU UN LAPTOP GAMING

Un laptop nou este o investiție reală și merită să faceți cumpărături pentru o alternativă pentru a economisi bani. Un laptop recondiționat este această alternativă.

 
Nimic nu se compară cu utilitatea unui laptop. Indiferent dacă îl folosești pentru serviciu, cumpărături online sau Netflix, nu poți contesta versatilitatea unui computer personal portabil. Dar cumpărarea primului laptop sau upgrade-ul de la vechiul dvs. laptop poate fi o perspectivă descurajantă – piața este inundată și vă puteți aștepta să cheltuiți de la cel puțin 1.200 lei pana la sume care ajung la 6.000 lei, în funcție de ceea ce doriți.

Un laptop recondiționat este o modalitate excelentă de a reduce ceea ce poate fi altfel o cheltuială intimidantă. După o lucrare de recondiționare de calitate, un laptop va arăta și va funcționa exact ca omologul său proaspăt fabricat, fie pentru că a fost deschis, dar nefolosit, fie pentru că a fost trimis înapoi la producătorul original pentru lucrări de reparații profesionale înainte de a fi vândut la un preț mult mai mic decât un laptop „nou”. Singura diferență reală poate fi durata garanției. Dacă vânzătorul nu oferă o garanție, vă recomandăm să căutați în altă parte.

În acest articol, evidențiem cele mai bune și mai de încredere magazine pentru cumpărarea unui laptop recondiționat. În acest fel, puteți economisi bani și sta fără griji, în condiții de siguranță că achiziția dvs. este susținută de o garanție solidă.

1. Interlink

Interlink Group este o companie națională ce a luat naștere în 1997 cu gândul de a satisface nevoile cât mai multor clienți în materie de echipamente IT la prețuri avantajoase. Odată cu creșterea cererilor de echipamente IT au dezvoltat o serie de servicii stabile și rapide, au extins și diversificat stocurile, comercializează echipamente IT second hand, noi și laptop-uri recondiționate, au devenit importatori direcți ai produselor comercializate, au crescut numărul angajaților și încetul cu încetul au ajuns la ceea ce ei numesc “Garanția Calității”. Au ajuns să mulțumească peste 99% din clienții, având anual un portofoliu de peste 10.000 de clienți care apelează la serviciile și produsele lor.

2. CIT Grup

Toate produsele CIT Grup Refurbished au o garanție între 2 și 8 ani. Astfel, nu vei avea cheltuieli hardware suplimentare pe această perioadă. Pentru produsele NOI, având o garanție de maxim 1 an sau 2 ani, după această perioadă costurile defectelor le suporți tu.
Pentru a ințelege avantajul oferit de CIT Grup, împarte prețul produsului la numărul lunilor de garanție și astfel vei obține costul real pe luna al produsului.

3. ABD Computer

Compania a fost înființată în anul 1996, la început având un singur angajat… patronul. Acum, ABD are unul dintre cele mai mari stocuri de produse IT, laptop-uri recondiționate, new și second hand. Sunt prezenți în Romania prin propria platforma online, rețea de distribuție, magazin propriu precum și prin cea mai nouă investiție: Birourile și Depozitul ABD unde au în stoc peste 5.000 de calculatoare, 2.000 de laptopuri, 2.000 de imprimante și alte produse specifice.

We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

WeezIT.ro
Logo