Pret Bun

Laptop second hand cu i5, Dell Latitude E4310

PREGATESTE CADOURILE! ALEGE UN CEAS HUAWEI, UN PRODUS APPLE, SAU UN LAPTOP GAMING

Core i5 520M 2.4 Ghz, 4 GB DDR3, 250 GB HDD

Dell Latitude E4310 este un laptop din gama business, performant. Un laptop usor construit pentru a oferi siguranta si portabilitate la performante ridicate. Sasiul din aliaj de magneziu ii ofera o robustete deosebita.

Latitude 4310 este conceput pentru a calatori cu stil. Cu o structura din aliaj de magneziu, finisaje mai durabile si balamale metalice robuste, Dell Latitude 4310 este mai durabil ca niciodata. Dell Latitude 4310, laptop-uri ultraportabile, ofera de asemenea, caracteristici exclusive pe partea de on-the go, cum ar fi:
– Dell Latitude ON ™
– Dell ControlPoint ™
– Wi-Fi Catcher™

Conectivitate instantanee
Bucurati-va de acces instantaneu la e-mail, calendar si internet cu noul modul de comunicare Dell Latitude ON. Dell Latitude ON permite acces de la distanta la datele Microsoft ® Exchange, cu o singura atingere de buton, fara a porni laptopul astfel se reduce consumul de energie si se prelungeste durata de viata a bateriei.

Liniste sufleteasca
Dell Latitude E4310 poate fi administrat practic, de oriunde din lume de un singur profesionist IT. Sisteme de administrare precum Dell ImageDirect si Dell Client Manager va ajuta, de asemenea in simplificarea managementului sistemelor si eliberarea resurselor IT.

Dell ControlPoint 
Este un panou de control care simplifica configurarea partii de hard a laptopului. Are integrat mai multe module, cum ar fi:
–  Connection Manager
–  Security Manager
–  System Manager

Dell Latitude E4310 Wi-Fi Catcher
Un buton de pornire/oprire a modulului de wireless, care ajuta utilizatorul sa verifice daca o conexiune este disponibila, chiar daca laptopul este oprit.
Utilizati comutatorul pentru a opri antena de wireless, cand nu este in folosinta, pentru a economisi energie.

Datorita importantei acordate stabilitatii, compatibilitatii la nivel de familie, asistentei globale si controlului la nivel de întreprindere, laptopurile Dell Latitude E4310 va pot ajuta sa economisiti timpul si banii departamentului IT din organizatia dvs.

Dell Latitude E4310
Core i5 520M 2.4 Ghz, 4 GB DDR3, 250 GB HDD

Compatibilitate la nivel de familie: Laptopurile Dell Latitude E4310 sunt create pentru compatibilitate. Astfel, indiferent daca lucrezi de acasa sau de la sediul firmei, puteti, fara probleme, sa andocati dispozitive, sa faceti schimb de baterii sau sa folositi adaptoarele de c.a. împreuna cu alti utilizatori de produse din familia E.

Platforme standard la nivel global: Departamentul IT poate standardiza la nivel global anumite configuratii de laptopuri Dell Latitude E4310 pentru o durata de functionare extinsa, garantata, simplificând administrarea sistemelor, rezolvarea problemelor si comandarea pieselor de schimb.

Stabilitate pe termen lung: Un ciclu de viata proiectat de 15 luni, tranzitiile administrate ale produselor si caracterul general al andocarii si al perifericelor preconizat pentru cinci ani, va permit sa mentineti cu usurinta un mediu de lucru uniform, planificând, în acelasi timp, implementarile viitoare. Optiunile suplimentare de service si asistenta pot extinde si mai mult durata de functionare a produselor.

Securitate si administrare de sistem avansate: Toate laptopurile Dell Latitude E4310 includ caracteristici create pentru a simplifica protectia datelor, monitorizarea activelor si administrarea la distanta, permitând în acelasi timp personalului IT sa reactioneze imediat la amenintarile la adresa activitatii.

Laptop second hand cu i5, Dell Latitude E4310
Laptop second hand cu i5, Dell Latitude E4310
We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

WeezIT.ro
Logo