LG V30 a fost dezvăluit din greșeală

Smartphone-ul LG V30 a fost dezvăluit „din greșeală” într-o campanie de marketing

Următorul smartphone a celor de la LG, modelul V30, este programat pentru o lansare oficială pe data de 31 august. În urma unei greșeli nefericite a unuia dintre colaboratorii companiei, noul model de smartphone al companiei a putut fi văzut din timp.

HITRECORD, o organizație deținută de actorul Joseph Gordon-Levitt (Inception, 500 Days of Summer), a colaborat cu LG în ultimii ani pentru a face clipuri video cu unele dintre cele mai recente dispozitive ale producătorului sud-coreean. Acesta pare a fi și cazul cu LG V30, Droid Life descoperind o serie de clipuri video în care noul smartphone poate fi vazut.

LG V30 Camera

LG V30 Camera

În timp ce specificațiile, dimensiunile și caracteristicile dispozitivului nu au fost menționate în urma greșelii, ne oferă totuși o privire la design-ul telefonului. Pe această parte pare foarte similar cu LG G6, cu un corp lung pe care este montat display-ul FullVision vizat pentru noul dispozitiv. Pe lângă acestea, vine cu un capac spate stralucitor, care, de asemenea, amintește de G6.

De fapt, cu cât ne uităm mai mult la el, LG V30 și G6 par a fi același smartphone, cel puțin dacă imaginile de la Droid Life sunt credibile. Sperăm însă că LG V30 va veni cu alte caracteristici pentru a se evidenția de G6.

Ce părere ai?

      Adaugă un comentariu

      WeezIT.ro