LG V30 va beneficia de „cea mai clară” lentilă foto

Deși spuneam mai devreme că LG V30 a fost dezvăluit datorită unei greșeli, acum vin și vă prezint probabil principala caracteristică a smartphone-ului LG ce urmează să fie lansat la sfârșitul acestei luni.

LG știe că utilizatorii vor să facă fotografii frumoase cu smartphone-ul, astfel încât au lucrat la dezvoltarea unei camere foto performantă pentru LG V30, cea mai bună până acum a companiei. Sud-coreenii de la LG au dezvăluit că va avea o diafragmă super-deschisă și cea mai clară lentilă pusă vreodată pe un smartphone.

Compania va dezvălui oficial V30 la IFA în Berlin pe data de 31 august. Cu toate astea, am primit informații interesante înainte de lansare. Acum știm că modelul LG V30 va fi primul smartphone din lume cu o diafragmă de f/1.6 care permite mai multă lumină să pătrundă pentru o performanță îmbunătățită în aproape toate cazurile. În plus, va veni la pereche cu cea mai clară lentilă care a fost pusă vreodată pe un smartphone.

LG o numește Crystal Clear Lens și va fi făcută din sticlă, nu din plastic, ca cele de pe multe alte smartphone-uri. Așa cum este ilustrat în imaginea de mai sus, această combinație va permite viitorilor proprietari de LG V30 să stocheze fotografii și clipuri video mai luminoase, mai clare și mai colorate.

În comparație, dispozitivele rivale, cum ar fi iPhone 7, au o deschidere maximă a diafragmei de f/1.7. LG spune că noua sa cameră va permite să intre în jur de 25% mai multă lumină. Este clar că acesta va fi unul dintre punctele forte ale lui V30.

De asemenea, așteptăm ca LG V30 să ofere un ecran OLED de 6 inch – primul display OLED de la LG – dar și un procesor Snapdragon 835 de la Qualcomm.

Ce părere ai?

      Adaugă un comentariu

      WeezIT.ro