Microsoft planifică un ultim patch pentru Windows 7

PREGATESTE CADOURILE! ALEGE UN CEAS HUAWEI, UN PRODUS APPLE, SAU UN LAPTOP GAMING

Vă amintiți când a fost întrerupt suportul pentru Windows 7? Ei bine, ultima sa actualizare a reușit să strice ceva important, astfel,  va primi o ultimă rezolvare

Actualizarea finală KB4534310 a reușit să introducă un glitch care însemna că anumite imagini de fundal pentru desktopul Windows 7 au fost înlocuite cu un fundal negru simplu. Acesta a afectat toste imaginile de fundal întinse și, fără îndoială, este destul de enervant pentru utilizatorii care nu au trecut încă la Windows 10.

Oarecum previzibil, unii oameni au devenit destul de paranoici pe forumuri și pe social media, sugerând că glitch-ul a fost un complot Microsoft pentru a convinge utilizatorii să actualizeze la Windows 10. Noi bănuim că probabil a fost mai degrabă o eroare incomodă din partea Microsoft decât ceva nefiresc.

Deși nu este chiar o greșeală periculoasă, Microsoft continuă să o remedieze. Pentru o perioadă scurtă de timp, compania a declarat cu certitudine că o va repara doar pentru cei care au achiziționat actualizări de securitate extinse pentru Windows 7, adică clienți de afaceri aflați în prezent în mijlocul migrării către Windows 10. De atunci, s-a făcut backtracked asupra acestei idei și a decis să corecteze lucrurile pentru toata lumea.

Într-o postare, Microsoft a anunțat „ lucrăm la o rezoluție și vom oferi o actualizare într-o versiune viitoare, care va fi lansată tuturor clienților care rulează Windows 7 și Windows Server 2008 R2 SP1. 

Deocamdată, cea mai bună soluție este să opriți utilizarea opțiunii de întindere a wallpaper-ului. Centrul, umplerea, potrivirea, ar trebui să funcționeze bine, precum și redimensionarea imaginii. Sau, o soluție mai bună probabil ar fi să faceți upgrade la Windows 10. La urma urmei, Windows 7 nu mai este cel mai sigur dintre sistemele de operare și va deveni mai vulnerabil odată cu trecerea timpului.

În teorie, aceasta ar trebui să fie ultima dată când vedem actualizări pentru Windows 7, dar nu există nicio garanție. În trecut, Windows XP a fost peticit în 2017 pentru a contracara malware-ul WannaCry, dar acesta este un eveniment destul de rar. Cea mai bună opțiune este cu siguranță să treceți laWindows 10. Este o opțiune mult mai stabilă și mai fiabilă decât îmbătrânitul Windows 7.

We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

WeezIT.ro
Logo