Recomandat

Motorola Moto Z2 Play este un telefon inovator

2399 lei

ATENȚIE! Prețul poate suferi modificări.

Nu te opri niciodata! Motorola Moto Z2 Play este telefonul pe care te poti baza

Moto Z2 Play ofera pana la 30 de ore autonomie cu o singura incarcare datorita bateriei de 3000 mAh. Si, cand vine vremea sa-l incarci, Incarcatorul turbopower™ ofera pana la 8 ore de autonomie in doar 15 minute de incarcare.

Moto Z2 Play, un telefon inovator

Moto mods iti transforma telefonul, pentru a experimenta mai mult decat ai crezut vreodata posibil. Adauga un difuzor stereo puternic. Realizeaza fotografii cu o camera cu zoom optic 10x. Imbunatateste instantaneu autonomia bateriei. Proiecteaza un film pentru a-l vedea impreuna cu prietenii. Modulele moto mods iti permit sa faci mai multe, ori de cate ori te simti inspirat.

Moto Z2 Play ofera de 10 ori mai multi pixeli. Fotografii de o calitate mai buna

Trezeste fotograful din tine, cu prima camera care combina autofocalizarea laser si tehnologia de focalizare automata Dual Pixel. Capteaza cu 25 % mai multa lumina folosind diafragma cu deschidere mare f/1,7. In plus, acum beneficiezi si de 10 ori mai multi pixeli pentru focalizare automata decat generatia precedenta. Obtine selfie-uri de o calitate mai buna datorita camerei de 5 MP cu unghi larg, prevazuta cu primul nostru blit frontal Dual CCT.

Toate actiunile intr-un singur buton

De acum, cu senzorul de amprenta, navighezi cu usurinta pe Moto Z2 Play. Trece cu degetul spre stanga pentru a reveni inapoi, spre dreapta pentru a accesa aplicatiile recente, atinge scurt pentru a reveni la ecranul de pornire si apasa lung pentru a bloca telefonul. Mai putine butoane pe ecran, mai mult spatiu pe ecran

Economisiti timp cu Moto Z2 Play

Cu afisajul oferit de Moto Z2 Play, puteti verifica si raspunde la notificari fara a va debloca telefonul. Un asistent personal incorporat care raspunde la comenzi, chiar si atunci cand telefonul este blocat. Sau, utilizati actiunile Moto pentru a lansa caracteristicile pe care le utilizati cel mai mult cu gesturi simple, cum ar fi taierea de doua ori pentru a activa lanterna.

8.5 Total Score

Notă utilizatori: Fi primul care acordă notă!
Ce părere ai?

      Adaugă un comentariu

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

      WeezIT.ro