Need For Speed – Mașini aproape reale în noul joc

Need For Speed

Need For Speed

Need For Speed arată foarte bine. În plus, jocul va fi disponibil pe mai multe platforme.

Nu mai este mult până când noul titlu din seria Need For Speed va fi disponibil în magazinele online și offline, așa că fii pregătit. Cu toții cunoaștem acest joc de la EA Games și Ghost Games, însă spre deosebire de alte titluri de la alte studiouri, NFS a fost întotdeauna cu un pas în spate în ceea ce privește grafica. Este adevărat că jocul nu se vrea a fi un simulator, pentru asta avem Need for Speed Shift, ci mai degraba un arcade, un joc distractiv pe care să îl joci cu prietenii într-un mediu relaxat. Cu toate acestea, noul NFS vine cu grafică îmbunătățită, mașimile fiind mai aproape de realitate.

Trebuie menționat că nu sunt prea multe mașini disponibile în joc. Jucătorii nu vor putea debloca sute de mașini din toate mărcile și modelele în timp ce avansează în joc, precum în Forza sau Gran Turismo. Nu, sunt disponibile aproximativ 40 de mașini în Need For Speed. Accentul s-a pus pe personalizarea acestora. Dacă mașinile arată bine, poate jucătorii vor fi mai atrași de acestea, rezolvând astfel problema de a avea prea puține.

În plus, scenele din joc (secvențele) sunt făcute toate în video full motion. Asta înseamnă că sunt acțiuni reale cu executanți reali, nu CGI. Pentru ca mașinile și scena jocului să se combine cu scenele reale, trebuie ca totul să se sincronizeze perfect.

Pentru gameri cred eu că este o veste bună că studiourile EA și Ghost Games s-au implicat și au acordat interes și atenție maximă pentru a merge pe partea de design cu acest joc. Și cred ca au ales bine.

În ceea ce privește modul de joc, vom afla săptămâna viitoare. Need For Speed se lansează pe data de 5 noiembrie 2015 pe PlayStation 4 și Xbox One. Pentru varianta PC a jocului avem de așteptat până în primăvara anului 2016.

Ce părere ai?

      Lasa un comentariu

      WeezIT.ro