Nikon D6 și două obiective mirrorless sunt pe drum

PREGATESTE CADOURILE! ALEGE UN CEAS HUAWEI, UN PRODUS APPLE, SAU UN LAPTOP GAMING

Nikon D6 este probabil pe drum și va fi lansat în curând, împreună cu două noi obiective mirrorless

Canon 1D X Mark III urmează să fie lansat în curând în Romania, cu unele specificații cu adevărat uimitoare, mai ales cu rafala de 20 fps cu obturator mecanic și înregistrare video 5.5K brut la 60 fps. Acum, atenția se îndreaptă spre tabăra Nikon, întrucât compania se pregătește să anunțe Nikon D6, următoarea iterație a DSLR-ului lor de vârf.

Nikon Rumors  raportează că Nikon D6 va fi probabil anunțat pe sau în jurul datei de 12 februarie, cu două noi obiective mirrorless Z mount care vor fi probabil lansate în același timp. Cele două noi lentile vor fi probabil Nikkor Z 20mm f / 1.8 S și Nikkor Z 24-200mm, un zoom cu deschidere variabilă cu o diafragmă maximă de f / 6.3. Având în vedere că 20 mm este un f / 1,8 și 24-200 mm este cu o diafragmă variabilă, ambele vor fi lentile midrange, mai accesibile, păstrându-se în linie cu majoritatea lentilelor Z mount lansate până acum.

Nikon D6 are câteva specificații zvonite, inclusiv un senzor de 20 de megapixeli, rafală de 14 fps, autofocus îmbunătățit, videoclip 4K 60p și performanțe ISO mai bune, toate lucrurile pe care profesioniștii se așteaptă să fie îmbunătățite într-un astfel de corp. Nu există alte specificații disponibile pentru cele două obiective mirrorless menționate anterior. Cu toate acestea, este bine să vedem că Nikon continuă să-și extindă gama de mirrorless și, desigur, cu siguranță așteptăm cu interes să vedem ce va aduce noul Nikon D6!

We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

WeezIT.ro
Logo