Recomandat

Nikon D850 este perfecțiunea Full-Frame

Cel mai bun DSLR pe care îl poți cumpăra acum!

Nikon D850 este cotat ca fiind unul dintre cele mai bune DSLR-uri profesionale, oferind o performanță uimitoare

Pentru cei care preferă să treacă direct la verdict, vă voi salva efortul – Nikon D850 este tot ceea ce v-ați fi dorit vreodată. Dacă doriți să aflați exact de ce am ajuns la această concluzie, citiți mai departe …

Adevărul este că am fost entuziasmat de D850 de când a fost anunțat pentru prima oară. Primul meu Nikon DSLR a fost D800 , și a fost, de fapt, o lovitură această cameră, care m-a convins să fac decizia neobișnuită de a trece întregul meu kit de la Canon la Nikon. D800 are acum aproape șase ani, așa că anunțul lui D850 a venit la momentul potrivit când gândul de a schimba a început să se strecoare în mintea mea.

Nikon D850 – Caracteristici

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu motivul pentru care Nikon D850 prezintă o astfel de propunere atractivă pentru fotografii Nikon, permiteți-mi să prezint mai multe statistici: un senzor de cadru complet de 45,7 megapixeli, o fotografiere de până la 9 cadre pe secundă, procesor EXPEED 5, video UHD 4K, ISO 32 la 102400 sensibilitate, conectivitate Wi-Fi, Bluetooth și SnapBridge, un ecran touchscreen înclinat de 3,2 inchi, sloturi pentru carduri dual XQD / SD, o baterie nouă care revendică aproape 2000 de expuneri într-o singură încărcare și mult, mult mai multe. Pe cont propriu, niciunul dintre ele nu este o caracteristică nouă pentru o cameră modernă, dar este laminată într-un singur pachet, iar modelul Nikon D850 devine o propunere serios tentantă.

Nikon D850 – Manipularea

Nikon D850 butoane

Nikon D850 butoane

Oricine vine la Nikon D850 de la un DSLR de nivel entuziast, va fi imediat surprins de dimensiunea și greutatea notabilă a lui D850. Cu siguranță nu este o cameră mică. Numai pentru corp (cu baterie și cartela XQD), acesta sfârșește la câțiva kilograme – este cu 50g mai greu decât D800 și cu aproximativ 200g mai greu decât cel mai mic DSLR full-frame, D750 .

Totuși, nu văd acest lucru ca un lucru rău – masa lui D850 îi dă o senzație liniștită în mână și ai impresia că corpul însuși este capabil să ia mai mult decât o parte echitabilă de lovituri fără plângeri; este într-adevăr asemănător cu un tanc.

Mânerul mare de cauciuc înseamnă o bună achiziție, iar corpul este bine echilibrat, atât atunci când se utilizează obiective mai ușoare, cât și unele mai grele.

Nikon D850

Cel mai bun DSLR pe care îl poți cumpăra acum!

Nikon D850 – Design și aspect

Modelul de control al lui Nikon D850 este locul în care strălucesc îmbunătățirile față de modelele anterioare D800 / D800E și D810 . Deoarece atât pentru utilizatorii D800, cât și D750, controalele D850 sunt bine cunoscute – pentru utilizatorii existenți D5 acest lucru este cu atât mai mult cu cât controalele din spate ale lui D850 imită foarte mult vărul mai mare. Roțile de comandă din față și din spate sunt perfect amplasate pentru o ajustare rapidă cu mâna dreaptă, în timp ce comenzile din spate sunt plasate logic pentru navigarea rapidă a nenumăratelor caracteristici ale lui Nikon D850.

D850 dispune de un vizor luminos și clar, cu o mărire de 0,75x și o acoperire de 100%; Cred că în prezent este cel mai bun pe piață.

Nikon D850 – Calitatea imaginii

Nikon D850 test

Nikon D850 test

Întrebarea mare – cum este calitatea imaginii? Așa cum v-ați aștepta, cu o ofertă de 45,7 megapixeli, răspunsul este: incredibil de detaliat!

Dacă nu dispuneți de un filtru anti-aliasing, senzorul full-frame captează imagini foarte clare, bogate în textură și detalii fine. Fotografia cu un număr atât de mare de megapixeli are dezavantajele sale – nu numai că Nikon D850 are nevoie de mai multe carduri de memorie și hard disk-uri, dar de asemenea necesită o tehnică de utilizare bună și o ușoară reevaluare a regulii reciproce cu vitezele de declanșare.

Atunci când imaginile sunt vizionate la 100%, este clar că senzorul nu este foarte iertător chiar și cu cea mai mică mișcare a camerei sau a subiectului, dar ține-ți nemișcat și rezultatele sunt uluitoare, cu o claritate fantastică și o adâncime tridimensională.

Sistemul de măsurare al lui Nikon D850, așa cum v-ați aștepta de la o cameră de acest calibru, nu a făcut nici o problemă iar un nou mod natural de lumină automată a balansului de alb face o treabă bună de a evalua situațiile neobișnuite ale WB și de a produce rezultate exacte. De exemplu, în cazul în care Auto WB ar încerca să corecteze lumina caldă târzie după-amiaza, producând imagini prea reci, setarea Natural Light Auto WB face o treabă bună de a păstra căldura.

Nikon D850 – Autofocus

Focalizarea automată este o altă zonă în care Nikon D850 a înregistrat îmbunătățiri semnificative. Ca fotograf frecvent de acțiune, modelul D800 lasă mereu de dorit în acea zonă și acesta este principalul motiv pentru care există și D750.

Modelul Nikon D850 combină punctele forte ale ambelor modele – utilizează același modul de focalizare automată Multi-CAM 20K ca D5 și D500 orientate spre sport, ambalând 153 de puncte AF (99 tip cruce) și sensibilitate până la -3EV în toate punctele (- 4EV pe punctul central).

Nikon D850

Cel mai bun DSLR pe care îl poți cumpăra acum!

9.5 Total Score
Nikon D850 este cel mai bun DSLR de până acum.

Nu este ieftin, dar dacă sunteți în căutarea unui DSLR de înaltă calitate, de înaltă definiție, bine construit, care îmbină toate cele mai recente tehnologii, atunci este cu adevărat cea mai bună alegere.

Notă utilizatori: 5 (1 voturi)
Ce părere ai?

      Adaugă un comentariu

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

      WeezIT.ro