Placa video GeForce GTX 950 va veni în această lună

PREGATESTE CADOURILE! ALEGE UN CEAS HUAWEI, UN PRODUS APPLE, SAU UN LAPTOP GAMING
NVIDIA GeForce GTX 950

NVIDIA GeForce GTX 950

Se pare că august va fi luna în care Nvidia va lansa placa video GeForce GTX 950

Informațiile vin direct de la HWBattle care au dezvăluit specificațiile și data de lansare pentru următoarea placă video de buget de la Nvidia, urmând a fi disponibilă la un preț de aproximativ de 600 lei.

Nvidia nu a dezvăluit nicio informație oficială momentan, însă zvonurile legate de specificații par a fi adevărate. GTX 950 va veni cu 50 la sută mai multe nuclee CUDA față de predecesorul său. De asemenea, beneficiază de o memorie dublă – 2GB GDDR5 – deși va funcționa la aceeași lățime de bandă.

Viteza de operare ar fi de 1,089MHz, însă poate ajunge până la 1,266MHz. Memoria se pare că va funcționa la frecvența de 1,652MHz.

GTX 950 Specificații

GTX 950 Specificații

În gama curentă de plăci video NvidiaGTX950 se va situa între GTX 960 și the GTX 750 Ti în termeni de performanță. Cu toate acestea, faptul că GTX 950 este de așteptat să ofere un TDP de doar 90 wați, ar putea fi un punct forte de vânzare pentru unii utilizatori ce urmăresc un consum redus de energie, dar și o performanță rezonabilă.

În timp ce așteptăm ca Nvidia să facă anunțul oficial pentru a confirma această știre, putem sta liniștiți deoarece există o serie de soluții diferite de la diferiți producători. Imagini pentru versiunile Zotac și Gigabyte ale plăcii GTX 950 au apărut, arătând diverse configurații de răcire.

GTX 950 Zotac

GTX 950 Zotac

We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

WeezIT.ro
Logo