Productivitate cu Acer Aspire ES1-511-C3KV

Aceasta minunata portabilitate combinata cu o putere de procesare impresionanta oferita de procesoarele Intel Celeron™ alaturi de capacitatea de stocare generoasa, va, va creste productivitatea oriunde va-ti afla.

Laptopul Aspire ES1-511 vine cu o tastatura de dimensiuni mari, cu toate porturile de conectivitate necesare, si intreaga suita de programe Windows 8,1. Puteti sa va gestionati fisierele catre alte device-uri mai repede datorita port-urilor USB 3.0 care sunt de pana la 10 ori mai rapide decat generatia precedenta.

 Aspire ES1-511 iese in evidenta din cauza design-ului sau unic si racoros, FlowCurve. Touchpad-ul de mare precizie este optimizat pentru acuratete si sensibilitate. Difuzoarele optimizate livreaza continut audio de calitate, facilitand un sunet surprinzator de clar.

Acer Aspire ES1-511-C3KV este laptopul perfect pentru nevoile de zi cu zi, atat acasa cat si la birou. Daca esti in cautarea unui laptop pentru office, muzica, filme, internet, acesta se potriveste nevoilor tale. Insa daca obisnuiesti sa te joci ocazional, iti recomand sa mergi spre un laptop mai performant, deoarece acest model Acer este echipat cu o placa video integrata de la care nu poti cere prea multe, dar este capabila sa redea filme HD fie pe dispayul laptopului, fie pe un monitor/tv conectat printr-un cablu HDMI.

Designul acestui Acer este unul bun, placut la atingere care da senzatia de calitate. Aspire ES1-511-C3KV este un laptop silentios, nu deranjeaza absolut deloc chiar daca este o liniste inmormantala. In plus, acesta nu se incinge dupa o folosire indelungata, putand fi tinut fara probleme pe genunchi. Palm-restul este tot timpul rece, ceea ce inseamna ca poti lucra fara sa iti faci probleme de caldura emisa de acesta.

Verifica stocul si pretul

eMAGvezi stoc/pret

Flanco – vezi stoc/pret

evoMAG vezi stoc/pret

MarketOnline vezi stoc/pret

Azerty vezi stoc/pret

Ce părere ai?

      Lasa un comentariu

      WeezIT.ro