Promoții telefoane – Profită de reduceri

Promoții telefoane – Discounturile te cheamă

Telefoanele sunt principalul punct de atracție în zilele noastre. Toată lumea deține un smartphone, de la mic la mare, iar cum companiile lasează în fiecare an noi dispozitive, utilizatorii sunt dornici să își schimbe produsul cu unul mai nou. Desigur, asta presupune o investiție mai mică sau mai mare, depinde de dorințele fiecăruia. Dacă tot dorești să îți schimbi smartphone-ul, de ce să nu o faci în momentul în care magazinele online oferă promoții la telefoane?

Mai jos îți voi prezenta cinci dintre cele mai râvnite telefoane mobile.

Apple iPhone 7

iPhone 7 îmbunătățește substanțial cele mai importante aspecte care definesc experiența iPhone. Îți oferă noi sisteme avansate pentru camere. Cele mai bune performanțe și cea mai extinsă autonomie din toate timpurile pentru iPhone. Difuzoare stereo captivante. Cea mai mare luminozitate și cea mai bogată gamă cromatica pentru un afisaj de iPhone. Rezistență la stropire și apă. Un design pe măsura performanțelor. Acesta este iPhone 7.

Lenovo Moto Z

Profită de promoții telefoane și achiziționează un smartphone ultrasubțire și extrem de ușor. Realizat din aluminiu utilizat în industria militară și din oțel inoxidabil, este durabil și totodata uimitor de privit.

Folosește-l toată ziua cu o baterie de 2600 mAh: vezi filme, descarcă aplicații, navighează pe net și orice vrei să faci. Mai mult, încarcatorul TurboPower™ îi oferă lui Moto Z până la 6 ore de baterie în doar 15 minute de încărcare.

Samsung Galaxy S8 Plus

Designul inovator al telefonului S8+ începe din interior. S-a regândit fiecare componentă a telefonului pentru a depăşi limitele ecranului unui smartphone. Astfel, vezi doar conținut, fără ramă. Este cel mai mare și mai captivant ecran pentru un dispozitiv mobil cu aceste dimensiuni. În plus, este ușor de ținut în mână.

Display-ul Infinity are un ecran perfect de la un capăt la altul, care continuă dincolo de marginile telefonului, formând o suprafață fină, fără asperități sau muchii. Este sticlă pură, neîntreruptă. Acoperă întreaga parte frontală a telefonului, îmbinându-se perfect cu carcasa din aluminiu. Rezultatul este un smartphone perfect simetric.

Aceste promoții telefoane îți fac ochii să stralucească? Atunci cumpără un Galaxy S8 Plus

 LG G6 

Display FullVision cu ramă subțire într-un corp de sticlă și metal premium dă tonul unei noi generații de design pentru smartphone. Display-ul FullVision suprinzător de mare într-un dispozitiv elegant oferă mai mult spațiu pentru text, navigare și o experiență vizuală mai largă atunci când vă jucați. Rezoluția QHD+ ajută la redarea imaginilor de calitate, oferindu-vă o experiență de vizualizare cu totul nouă.

LG G6 vă invită în urmatorul nivel de gaming, care vă permite să nu vă faceți griji că o să ramaneți fără baterie, datorită funcției Game Battery Saver. Prin urmare puteți ajusta fiecare indicator cum ar fi rezoluția, cadrul și bateria pentru nevoile individuale. Promoții telefoane de nerefuzat.

Sony Xperia XA1 Ultra

Xperia XA1 Ultra oferă o vizualizare perfectă pe un ecran fără muchii de 6 inch care este încadrat într-un cadru foarte subțire. Marginea curbată a ecranului oferă o senzație de îmbinare perfectă dintre display și corpul telefonului. Xperia XA1 Ultra este un telefon care nu trece neobservat.

Xperia XA1 Ultra dispune de o cameră avansată în partea frontală a telefonului pentru capturarea unor imagini mai clare și mai naturale, zi și noapte. Cu senzorul de 23 megapixeli și a renumitului senzor de lumină veți obține imagini clare, luminoase și fără ceață.

Ce părere ai?

      Lasa un comentariu

      WeezIT.ro