Alegerea WeezIT

Router Portabil Wi-Fi 3G/4G TP-Link M7200, slot SIM

PREGATESTE CADOURILE! ALEGE UN CEAS HUAWEI, UN PRODUS APPLE, SAU UN LAPTOP GAMING

3G/4G, slot SIM, Portabil, 2000mAh

TP-Link M7200 este un router portabil Wi-Fi cu acumulator încorportat și vine în ajutorul tău atunci când ai nevoie de internet oriunde te-ai afla.

TP-Link M7200 este un router portabil 3G/4G compatibil cu stick-ul/cartela 3G/4G oferită de cei de la Digi. Există situații în care respectivul stick pentru internet nu merge pe anumite telefoane mobile sau pe tabletă cu un adaptor OTG, acestea trebuind rootate. În cazul în care ai un telefon dual SIM, atunci cartela din acel stick poate fi introdusă într-unul din sloturile SIM. Dar ce faci atunci când nu ai un telefon dual SIM, iar stick-ul nu merge cu adaptorul OTG? Mai jos avem soluția!

Router-ul portabil TP-Link M7200 dispune de un slot SIM compatibil 3G/4G în care poți introduce cartela din acel stick. Dacă până acum nu știai, stick-ul de la DIGI, de exemplu, are un capac care se desface ușor, dezvăluind slotul SIM în care se află o cartelă. Acea cartelă se introduce în router-ul wireless de la TP-Link.

Router Portabil TP-Link M7200 3G/4G

Din moment ce ai pus router-ul în funcțiune, îl poți lua cu tine oriunde. Acesta este echipat cu un acumulator capabil să ofere conectivitate wireless de până la 8 ore.

M7200

TP-Link M7200 suportă cele mai recente rețele 4G FDD/TDD-LTE, oferind Wi-Fi convenabil în majoritatea țărilor și regiunilor. Acum poți să te bucuri de clipuri HD fără întrerupere, descărcări de fișiere rapide și conversații video stabile, indiferent de locul în care te afli.

Împarte cu prietenii accesul la internet pentru până la 10 dispozitive conectate simultan

Acest router portabil funcționează fără probleme cu o gamă impresionantă de dispozitive wireless. TP-Link M7200 poate partaja ușor o conexiune 4G/ 3G cu până la 10 dispozitive wireless, cum ar fi tablete, laptopuri și dispozitive mobile în același timp.

Conectează accest router portabil la internet și pornește în câteva secunde

TP-Link M7200 are un design compact și ușor de utilizat, tot ce trebuie să faci este să introduci o cartelă SIM și să apeși butonul de pornire. Hotspotul tău de mare viteză 4G va fi operațional în jumătate de minut.

Administrează ușor acest router portabil cu aplicația tpMiFi

Cu aplicația tpMiFi, poți accesa și gestiona cu ușurință router-ul portabil TP-Link M7200 de la dispozitivele iOS/ Android conectate. Aplicația tpMiFi îți permite să stabilești limite de date, să controlezi ce dispozitive pot accesa Wi-Fi-ul tău și poți trimite mesaje.
Router Wi-Fi TP-Link M7200
3G/4G, slot SIM, Portabil, 2000mAh
Router Portabil Wi-Fi 3G/4G TP-Link M7200, slot SIM
Router Portabil Wi-Fi 3G/4G TP-Link M7200, slot SIM
We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

WeezIT.ro
Logo