Alegerea WeezIT

Router Wi-Fi 6 TP-Link Archer AX50, Dual-band, Gigabit

PREGATESTE CADOURILE! ALEGE UN CEAS HUAWEI, UN PRODUS APPLE, SAU UN LAPTOP GAMING
541.18 lei

Atenție! Prețul poate suferi modificări!

Noua generație Router Wi-Fi 6

Un Router Wi-Fi 6 (802.11ax) s-ar putea dovedi a fi cel mai mare avantaj în dezvoltarea WiFi, oferind un impuls imens în ceea ce privește viteza și capacitatea totală. Adoptarea mainstream a WiFi 6 se apropie tot mai mult de clienții AX disponibili. Este momentul potrivit pentru a-ți actualiza routerul la cea mai nouă generație de WiFi!

Router WiFi 6

Router WiFi 6

Router Wi-Fi 6 cu Viteză Gig+

Nu există niciun motiv să amâni cumpărarea unui router Wi-Fi 6 atunci când poți profita din plin de viteza pe care o oferă. Cu o lățime de bandă de 160 MHz și 1024-QAM, Archer AX50 oferă viteze gigabit adevărate, de până la 3 Gbps. Bucură-te de streaming și jocuri mai rapide ca niciodată. Alimentat cu Chipset-ul WAV654 Intel® Home Wi-Fi WAV654, pentru un router Wi-Fi 6 AX3000 cu caracteristici complete, AX50 face echipă bună cu noile PC-uri și laptop-uri Intel® Wi-Fi 6 Gig +, ceea ce permite ca numeroasele activități cu lățime de bandă să funcționeze fără probleme, în același timp.

Un Router Wi-Fi 6 oferă conexiuni stabile pentru până la 256 de dispozitive

Pentru a răspunde cererilor tot mai mari de Home Wi-Fi, Archer AX50 oferă capacitate de 4 × mai mare de a conecta mai multe dispozitive. Tehnologiile avansate, cum ar fi OFDMA, quadruplează capacitatea de conectare, în comparație cu routerele standard 802.11ac. Ține pasul cu cele mai noi tehnologii și evoluții viitoare.

Latenta redusa, experienta unica

Făcând un pas uriaș în conectivitatea wireless, un router Wi-Fi 6 aduce conexiuni stabile în casele hiperconectate de mâine. Ai parte de gaming rapid și de conferințe video fără întreruperi, chiar și atunci când sunt conectate mai multe dispozitive compatibile, care transmit date în același timp.
Router TP-Link Archer AX50 Wi-Fi 6
Atenție! Prețul poate suferi modificări!
541.18 lei

Router Wi-Fi 6 sigur și de încredere

Creează o rețea Wi-Fi personalizată cu securitate sporită, folosind TP-Link HomeCare ™. Indiferent dacă îți protejezi datele sau limitezi accesul copiilor și oaspeților, HomeCare ™ îți oferă instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți gestiona complet rețeaua:
Control Parental – Blochează conținutul inadecvat și restricționează timpul petrecut online
Antivirus încorporat – Protejează toate dispozitivele conectate din casă de amenințările online
Calitatea serviciului – Prioritizează dispozitivele și aplicațiile pentru performanțe mai rapide, atunci când este nevoie

Un Router Wi-Fi 6 oferă acoperire mai mare

Tehnologia Beamforming și cele 4 antene high-gain fac echipă pentru a genera semnal Wi-Fi puternic în întreaga casă, oferind conexiuni stabile pentru fiecare client.
Reduce consumul de energie al dispozitivelor
În timp ce clienții unui router Wi-Fi 6 încep să intre pe piață în număr semnificativ, cea mai nouă tehnologie AX – Target Wake Time – ajută dispozitivele să comunice mai mult, în timp ce consumă mai puțina energie. Dispozitivele mobile și IoT, care acceptă TWT, negociază când și cât de des se vor activa pentru a trimite sau primi date, crescând perioada de pauză și prelungind astfel substanțial durata de viață a bateriei.

Smart Home

Cum numărul dispozitivelor din casă crește, cu toții avem nevoie de o modalitate inteligentă cu ajutorul căreia să le controlăm. Cu Amazon Alexa putem controla toate aceste dispozitive, prin comenzi vocale,  pentru a ne bucura de o viață cu adevărat inteligentă.

Router Wi-Fi 6 TP-Link Archer AX50, Dual-band, Gigabit
Router Wi-Fi 6 TP-Link Archer AX50, Dual-band, Gigabit
541.18 lei
We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

WeezIT.ro
Logo