Cel mai vândut

Samsung Galaxy J5 2017 la ofertă portare Telekom

Portează-te în rețea și plătești DOAR 1 LEU!

Samsung Galaxy J5 2017 – Un smartphone elegant la prețul de doar 1 leu (ofertă portare)!

Marii operatori de telefonie mobilă din România se întrec în oferte care mai de care. Unii oferă servicii în plus, alții oferă internet, telefoane, în timp ce alții bat pasul pe loc.
Pentru a atrage clienti, cei de la Telekom, pe lângă faptul că oferă în abonament internet nelimitat 4G, au oferte bune și la telefoane, în special la portarea in rețea. Astfel, un smartphone Samsung Galaxy J5 2017 poate ajunge la tine doar cu 1 leu! Da, dacă te portezi la Telekom, poți avea un Galaxy J5 2017 pentru care vei plati doar 1 leu.

Desigur, mai sunt și alte oferte interesante în catalogul lor, trebuie doar să intrii pe site și să vezi ce alte oferte ți se potrivesc, în cazul în care Samsung Galaxy J5 2017 nu este pe placul tău.De asemenea, telefonul poate fi cumparat și la liber sau cu un abonament nou. Prețul la liber este de 799 lei, în timp ce prețul la un abonament nou decent (13 euro/luna) este de 349 lei, care trebuiesc plătiți în avans când ridicați telefonul.

Samsung Galaxy J5 2017

Portează-te în rețea și plătești DOAR 1 LEU!

Când stilul completează funcționalitatea

Proiectat cu o mare atenție la detalii, noul Samsung Galaxy J5 2017 are un finisaj metalic uimitor, fără vreo proeminență a camerei în timp ce ecranul de sticlă 2.5D protejează afișajul de 5.2″HD pentru o durabilitate sporită.

Camera principală de 13MP F1.7 prezentă pe Samsung Galaxy J5 2017 face fotografii clare, cu detalii îmbunătățite, chiar si la la lumină scăzută, iar interfața intuitivă permite utilizarea cu o singură mână datorită butonului de declanșare în mișcare. Acum vei putea face fotografii în timp ce reglezi poziția telefonului sau încadrezi peisajul.

Arată perfect în orice cadru

Telefonul Samsung Galaxy J5 2017 îți permite să obții selfie-uri luminoase, chiar și în condiții de lumină scăzută datorită LED-urilor frontale și blițului. De asemenea, poți controla butonul declanșator prin gesturi simple ale mâinii.

Samsung Galaxy J5

Samsung Galaxy J5

Cu toată viteza înainte

Continuă să utilizezi aplicația la nivel optim. Datorită memoriei de lucru de 2 GB, si a capacitatii de stocare internă 16 / 32 GB și, Samsung Galaxy J5 2017 asigura un raspuns rapid atunci cand este solicitat.

Sincronizează-te

Conţinutul preferat este acum la indemână. Samsung Cloud îți permite să faci backup, sincronizare, restabilire și actualizare a datelor prin intermediul smartphone-ului tău Galaxy, astfel încât să ai acces la ceea ce ai nevoie oricând și oriunde ai nevoie.

Protecţia datelor personale e importantă

Folder-ul securizat al Samsung este o soluție de Securitate puternică, ce îți permite să creezi un spațiu privat și complet criptat pentru a stoca și a ascunde conținut, cum ar fi fotografii, documente și fișiere de înregistrare vocală, sub un nivel suplimentar de protecție pe care doar tu îl poți accesa.

Galaxy J5 2017

Galaxy J5 2017

Dual Messenger

Personalizează-ți modul de a comunica cu ceilalţi. Samsung Galaxy J5 2017 permite crearea a două conturi pentru același Messenger cu scopuri diferite. Utilizatorii pot instala și gestiona cu ușurință al doilea cont Messenger simultan de la pagina de start și din meniul de setări.

Samsung Galaxy J5 2017

Portează-te în rețea și plătești DOAR 1 LEU!

Ce părere ai?

      Adaugă un comentariu

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

      WeezIT.ro