Samsung Galaxy Note 9 – Senzor de amprentă în ecran

Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea senzor de amprentă inregrat în ecran

Din ce în ce mai mulți producători merg acum spre telefoane cu display edge-to-edge, în special la cele de top. Acum a venit timpul să ne gândim la inregrarea senzorului de amprentă în display. Momentan acest lucru nu a fost realizat de niciun producător. La majoritatea dispozitivelor găsim acest senzor pe spatele terminalului, pe butonul Home sau chiar pe lateralul smartphone-ului.

În ceea ce privește compania care va reuși prima integrarea senzorului pe display, se pare că Samsung se pregătește să răspundă provocării. Din nefericire, va trebui să așteptăm până anul viitor, fiind o caracteristică vizată pentru Samsung Galaxy Note 9.

Potrivit 9to5Google, un raport al analistului KGI Securities sugerează că producătorul sud-coreean va plasa cititorul de amprente în display.

Galaxy Note 9

Galaxy Note 9

Deși sunt interesat să văd cum evoluează lucrurile în ceea ce privește Samsung Galaxy Note 9, lucrurile devin mai certe pentru Note 8, Galaxy S9 și S9+. Toate cele trei dispozitive, cel mai probabil, vor fi echipate cu Infinity Display, dar vor păstra senzorul de amprentă pe partea din spate, așa cum este în prezent disponibil pe S8 și S8+.

De asemenea, Apple, lucrează la integrarea cititorului în display, conform KGI. Va fi interesant de urmărit care dintre cele două companii va reuși să aducă pe piață, prima, un astfel de display și cât de eficient va fi.

Ce părere ai?

      Lasa un comentariu

      WeezIT.ro