Telefon mobil Nokia 8 disponibil la precomanda

PREGATESTE CADOURILE! ALEGE UN CEAS HUAWEI, UN PRODUS APPLE, SAU UN LAPTOP GAMING

Cel mai puternic smartphone Nokia cu Android

Nokia 8 – Realizat cu maiestrie

Nokia 8 trece printr-un proces riguros cu 40 de etape de prelucrare, anodicare si slefuire pentru a-si asorta armonios designul deosebit cu carcasa realizata dintr-o singura bucata de aluminiu. Adoptand o metoda de constructie de ultima generatie, dintr-o singura bucata de aluminiu, Nokia 8 este conceput sa se aseze perfect in palma ta.

Cele doua camere Nokia 8
Iti prezentam modul Dual-Sight

In premiera pentru telefoanele mobile, modul Dual-Sight iti permite sa folosesti simultan camera frontala si cea de spate pentru fotografii si videoclipuri pe ecran divizat (split-screen).

Nokia 8 Dual-Sight

Nokia 8 Dual-Sight

Impartaseste cu ceilalti momentele unice chiar atunci cand se produc, prin functia de streaming direct catre Facebook Live™ si YouTube Live. Creatiile tale sunt la o atingere distanta fata de lume.

Camere super subtiri de 13 MP cu optica ZEISS

Nokia 8 are o camera spate de 13 MP cu fuziune duala a imaginii, cu senzori colori si monocromi, plus o camera frontala de 13 MP cu unghi larg, detectie de faza si focalizare automata. Ambele camere sunt echipate cu optica ZEISS, ceea ce inseamna ca fiecare imagine devine o poveste care merita impartasita.

Nokia 8 – Audio si video
Tehnologia de la Hollywood direct in palma ta

Pentru o captura video incredibila si o experienta de redare pe masura, Nokia 8 este primul telefon care ofera sistemul audio Nokia OZO spatial 360°. Surprinde momentele unice cu tehnologia folosita de cineastii profesionisti si producatorii de muzica de la Hollywood, dupa care le vei putea retrai ca si cum s-ar intampla din nou.

Videoclipuri 4K cu sistemul audio Nokia OZO 360° spatial

Videoclipurile inseamna mult mai mult decat ceea ce vezi. Experimenteaza noi dimensiuni ale sunetului cu noul standard in tehnologia audio OZO pentru inregistrare la 360°. Modul de Audio Focus iti permite sa accentuezi sunetele dorite in timp ce le reduci pe cele din jur sau zgomotul de fundal. Avand in spate si tehnologia 4K, clipurile tale nu vor compromite sunetul sau imaginea.

Nokia 8 – Hardware
Cel mai puternic smartphone Nokia cu Google Android

Pentru performante maxime, Nokia 8 este creat pe moderna platforma mobila Qualcomm Snapdragon 835, conceputa sa asigura o durata exceptionala a bateriei. Am adaugat si un radiator de cupru pe toata lungimea, cu izolatie de grafit pentru a disipa caldura produsa de sistem pe toata carcasa telefonului.

Nokia 8 – Software
Pur, sigur si actualizat

Nokia 8 este echipat cu Android Nougat 7.1.1 impreuna cu toata gama de servicii Google, fara aplicatii inutile. In plus, ne asiguram ca vei primi actualizari constante pentru a fi mereu in siguranta atunci cand folosesti telefonul.

Exterior

• Prelucrat cu precizie dintr-un singur bloc de aluminiu 6000
• Finisaj lustruit, tip oglinda
• Camera frontala si spate de 13 MP cu optica ZEISS
• Ecran polarizat si stralucitor de 5,3” 2K, protejat de sticla sculptata Corning Gorilla Glass 5

Interior

• Android Nougat pur, sigur si cu actualizari regulate
• Platforma mobila Qualcomm Snapdragon™ 835 conceputa pentru o durata excelenta a bateriei si performante grafice superioare
• Sistem audio Nokia OZO 360° spatial
• 4 GB de RAM
• Spatiu generos: 64 GB spatiu de stocare integrat si suport pentru card MicroSD de pana la 256 GB

Nokia 8
Cel mai puternic smartphone Nokia cu Android
Telefon mobil Nokia 8 disponibil la precomanda
Telefon mobil Nokia 8 disponibil la precomanda
We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

WeezIT.ro
Logo