Pret Bun

Super ofertă Samsung Smart TV 4K Ultra HD

PREGATESTE CADOURILE! ALEGE UN CEAS HUAWEI, UN PRODUS APPLE, SAU UN LAPTOP GAMING
2199 lei 3499 lei

ATENȚIE! Prețul poate suferi modificări.

Profită de această super ofertă: Televizor Samsung Smart TV 4K Ultra HD

Cu tehnologia HDR oferită de Samsung Smart TV 4K, vă puteți bucura de detalii incredibile, chiar și în cele mai luminoase sau întunecate zone ale imaginii redate pe ecranului televizorului, atunci când vizionați conținut HDR. O experiență ca de cinematograf, cu adevărat captivantă, disponibilă în sfârșit chiar în sufrageria dumeavoastră.

Vă bucurați de culori clare și naturale
Samsung a dezvoltat tehnologia Pur Colour de optimizare a culorilor, pentru ca televizorul dumneavoastră să redea o gamă mai largă de culori și nuanțe, mai apropiate celor din natură. Datorită celor 8 milioane de pixeli ai unui ecran UHD este necesar un numaăr mai mare de puncte de ajustare a culorii, pentru a afișa imagini detaliate. Astfel, acum Pur Colour integrează 189 de puncte de analiză, de 7 ori mai multe comparativ versiunea anterioară, pentru culori și nuanțe mult mai bogate.

Samsung Smart TV 4K – Descoperiți fiecare detaliu cu uluitoarea rezoluție UHD
Experimentați detaliile pline de viață redate de televizoarele de rezoluție UHD, de 4 ori mai multe comparativ cu cele redate de un televizor Full HD. Conținutul vizionat va avea o calitate superioară, datorită atat detaliilor, cât și culorilor naturale și luminozității.

Samsung Smart TV 4K

Samsung Smart TV 4K

Acces intuitiv și rapid la o varietate de surse de conținut
Noul Samsung Smart Hub integrează într-un meniu intuitiv, un singur punct de acces atât pentru canalul TV, variate aplicații de conținut, cât și jocuri sau propriul conținut. Astfel, puteți accesa conținutul preferat de îndată ce porniți televizorul Samsung UE50KU6092.

Calitate a imaginii apropiata de cea UHD
Tehnologia UHD Upscaling dezvoltată de Samsung, îmbunătățește printr-un proces în 4 pași, modul în care conținutul video și jocurile preferate sunt vizionate, asigurându-le cea mai bună calitate posibilă. Prin pași specifici conținutul este identificat și procesat, în așa fel încât acesta e afișat la o calitate a imaginii cât mai apropiată de cea UHD, iar detaliile accentuate. Astfel, conținutul convențional devine cu adevărat impresionant.

Contrast îmbunătățit pentru experiență de vizualizare îmbunătățită
Tehnologia UHD Dimming asigură un contrast optimizat, culori mai bogate și detalii mai bine definite, pentru o calitate îmbunătățită a imaginii. Toate acestea fac posibilă o experiență de vizionare captivantă.

Descoperiți calitatea imaginilor optimizate la un nivel apropiat celui UHD
Ultra Clean View analizează conținutul afișat de Samsung Smart TV 4K, utilizând un algoritm avansat, pentru a filtra și a reduce nivelul de zgomot al imaginii. Chiar dacă sursa video nu este de rezoluție UHD, vă veți putea bucura de imagini de o calitate apropiată acesteia.

Samsung Smart TV Clean View

Samsung Smart TV Clean View

Distribuiți cu ușurință conținutul direct pe televizor
Acum puteți crea o conexiune rapidă între laptop, tabletă sau telefon și Samsung Smart TV 4K, care vă va permite să vizionați conținutul la o calitate superioară a imaginii pe ecranul TV, în timp ce dispozitivul conectat poate fi folosit independent, pentru alte funcții. Acest lucru este posibil cu aplicația gratuită Smart View de la Samsung, care vă oferă o convergență uimitoare și conectivitate simplă, cu o varietate de dispozitive smart.

Experimentați intensitatea contrastului ce dă viață imaginilor
Vizionați continutul video la cel mai intens nivel de contrast posibil pentru un ecran plat, cu funcția Contrast Enhancer. Aceasta reglează nivelul contrastul diferit în funcție de zonele imaginii redate, reușind astfel să ofere o experiență captivantă.

Viteze mai mari, performanță mai ridicată
Procesorul Quad Core menține viteza Samsung Smart TV 4K la un nivel superior, astfel încât să acesta să reacționeze instantaneu la comenzile și aplicațiile rulate. De asemenea, vă oferă viteza necesară pentru a vă bucura de multitasking, cu diferite dispozitive smart sau utilizarea de multiple aplicații.

Descoperă experiența Smart cu noul sistem de operare Tizen
Sistemul de operare Tizen optimizează performanța televizorului Samsung Smart TV 4K, asigurând un timp redus de pornire și acces rapid atât la canalul TV, cât și la aplicațiile smart. În plus, chiar și aplicațiile locale de conţinut video, sunt optimizate, pentru o experiență intuitivă și rapidă.

Conectare Wireless simplă și rapidă
Rețeaua LAN wireless integrată permite conectarea la internet a televizorului Samsung Smart TV 4K, fără a fi nevoie de cabluri suplimentare.Astfel, vă puteți bucura pe deplin de varietate de conținut disponibilă pe Smart TV-ul dvs.

Transformă televizorul într-un centru de divertisment
Folosind ConnectShare, puteți viziona un conținut variat, conectând pur și simplu stickul USB sau HDD-ul la televizor. Vă veţi delecta astfel cu filme, muzică și imagini direct pe ecranul televizorului.

Samsung Smart TV ConnectShare

Samsung Smart TV ConnectShare

Creați-vă propriul centru de divertisment
Televizoarele Samsung Smart TV 4K integrează intrări HDMI, care vă permit să creați un centru multimedia de divertisment în propria sufragerie. Conectați HDMI direct la televizor, pentru a vizualiza diferite tipuri de conținut de la o varietate de dispozitive.

Samsung Smart TV 4K
ATENȚIE! Prețul poate suferi modificări.
2199 lei 3499 lei
Super ofertă Samsung Smart TV 4K Ultra HD
Super ofertă Samsung Smart TV 4K Ultra HD
2199 lei 3499 lei
We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

WeezIT.ro
Logo