Televizoare LED Philips ieftine

PREGATESTE CADOURILE! ALEGE UN CEAS HUAWEI, UN PRODUS APPLE, SAU UN LAPTOP GAMING

Televizoare LED Philips ieftine alese pentru tine

Televizor LED Philips, 61 cm, 24PFS4032/12, Full HD

Televizor Philips

Televizor LED Philips

Portabil si compact. Philips Seria 4000 e creat sa mearga cu tine oriunde ai nevoie de el. Cu silueta ultra slim si rama alba o sa arate fantastic in orice incapere.

Calitatea imaginii conteaza. Televizoarele convetionale HD ofera calitate, dar vrei mai mult, vrei imagini clare si detalii definite. Full HD iti ofera asta. Mai multi pixeli, imagini mai clare si detalii definite.

Televizor LED Philips, 80 cm, 32PHS4032/12, HD

Philips 32PHS4032

Televizor LED Philips 32PHS4032

Philips adera la cele mai noi standarde si tehnologii in calitatea imaginii. Picture Performance Index vine sa simplifice toate acele valori de neinteles din fisele tehnice atunci cand vorbim de calitatea imaginii. Astfel cea mai buna imagine se va bucura de cel mai mare index de performanta.

Televizor LED Philips, 80 cm, 32PFS4132/12, Full HD

Philips 4132

Televizor LED Philips 4132

Elegant, compact si usor. Televizorul tau cu ecran mic iti permite sa vizionezi in bucatarie programele tale preferate, te tine la curent cu stirile in timp ce lucrezi prin garaj si iti ofera informatii despre ultimele scoruri in sport in timp ce faci un gratar. Unui televizor asa portabil ii place sa fie acolo unde este distractia!

Pentru imagini care arata natural din orice sursa, Philips a creat Digital Crystal Clear. Fie ca savurezi emisiunea sau filmele tale preferate, te uiti la stiri sau vizionezi cu prietenii un videoclip, te vei bucura de toate cu contrast, culoare si claritate optime.

Televizor LED, Smart TV Philips 32PFS6402/12, 80 cm, Full HD, Android

Smart TV Philips 32PFS6402

Smart TV Philips 32PFS6402

Ai creat un camin care este mai mult decat o casa, de ce n-ai alege un televizor care sa fie cald si imbietor? Tehnologia unica Ambilight de la Philips face ecranul mult mai larg – si experienta de vizionare mult mai captivanta – proiectand un halo de lumina din cele trei laturi ale ecranului televizorului pe peretele care-l inconjoara. Culoarea, imaginile vibrante si emotiile depasesc ecranul si aduc in sufrageria ta o experienta de vizionare extraordinara.

Dispunand de Android pe Smart TV, vei avea parte de un procesor rapid si de o interfata simplu de utilizat. Aceasta este rampa ta de lansare spre continut infinit: de la Google Play™, la Netflix, la un browser de internet… si multe altele. Meniul este simplu de navigat, cu legaturi directe la preferintele tale.

We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

WeezIT.ro
Logo