Recomandat

Ulefone S8 Pro – Un smartphone pentru orice buget

499 lei 750 lei

ATENȚIE! Prețul poate suferi modificări.

Ulefone S8 Pro – Un smartphone pentru orice buzunar

La începutul acestei luni, Ulefone, unul dintre cei mai mari producători de telefoane din China, a lansat pe piață modelul Ulefone S8 Pro. Pentru cei ce nu cunosc produsele Ulefone, compania a mai lansat în acest an un dispozitiv dual-camera, S8, fratele mai mic al lui Ulefone S8 Pro.

La fel ca modelul original S8, Ulefone S8 Pro este echipat cu două camere foto pe partea din spate a dispozitivului, utilizând un senzor principal de 13 megapixeli și unul secundar de 5 megapixeli. Aceasta este o îmbunătățire semnificativă în comparație cu alte smartphone-uri din aceeași gamă de preț și permite utilizatorilor să capteze fotografii cu un efect Bokeh disponibil de obicei celor ce folosesc un aparat foto DSLR. De asemenea, specificațiile camerei frontale se ridică standardului. Senzor de 5 megapixeli și un led flash frontal pentru stocarea momentelor la o calitate bună.

S8 Pro

S8 Pro

În ceea ce privește specificațiile hardware interne, comparativ cu versiunea anterioară S8, Ulefone S8 Pro se bucură de conectivitate 4G LTE, un procesor puternic quad-core Mediatek MT6737, 2GB RAM, 16GB memorie de stocare internă și o baterie de 3000mAh. În plus, S8 Pro beneficiază și de un senzor de amprentă cu o viteză de deblocare de 0.18s.

În timp ce Ulefone dorește să sublinieze că S8 Pro este un smartphone de buget, a fost totuși construit cu materiale de calitate, incluzând un cadru metalic, panou spate curbat și elegant și un ecran 2.5D de 5.3 inch.

Smartphone Ulefone S8 Pro

Smartphone Ulefone S8 Pro

Vorbind despre ecran, este de menționat faptul că Ulefone a hotărât să folosească un ecran HD de 5.3 inch și un cadru foarte îngust de 0.5mm, rar pentru orice categorie de preț, să nu mai vorbim de un smartphone ce poate fi achiziționat cu doar 500 lei.

Caracteristica finală care iese în evidență este suportul pentru trei cartele/carduri. În timp ce alte telefoane Android permit utilizarea fie a două cartele SIM, fie o singură cartelă SIM plus un card de memorie, Ulefone S8 Pro a fost construit în așa fel încât să accepte două cartele SIM și un card de memorie de până la 128GB în același timp! O caracteristică excelentă pe care sigur și alte mărci o vor copia în curând.

Ulefone S8 Pro

ATENȚIE! Prețul poate suferi modificări.

499 lei 750 lei

8.5 Total Score

Notă utilizatori: 3.44 (16 voturi)
Ce părere ai?

      Adaugă un comentariu

      WeezIT.ro