Pret Bun

Xiaomi Redmi Note 9 Pro – Preț avantajos

PREGATESTE CADOURILE! ALEGE UN CEAS HUAWEI, UN PRODUS APPLE, SAU UN LAPTOP GAMING
1.099 lei 1.399 lei

Atenție, prețul poate suferi modificări!

Redmi Note 9 Pro – Telefon incredibil de umflat la un preț incredibil de mic

Pentru versiunile popularului model mid-range Redmi Note 9 Pro, acesta vine într-un design care răspunde tendințelor tehnologice actuale.

Principalele atracții Redmi Note 9 Pro?

  • Camera quad cu obiectiv grandangular de 64 Mpx face fotografii chiar mai bune decât modelul de bază
  • Performanța 8-core procesor Snapdragon 720g este un pas înainte față de modelul inițial
  • Baterie de 5020 mAh de mare capacitate cu suport pentru încărcare rapidă de până la 30W
  • Capacitatea de a crește memoria cu un card microSD de până la 512 GB
  • Cel mai recent Android 10 cu interfața grafică MIUI 11
  • Comparativ cu modelul inițial, puteți utiliza un cip NFC, deblocarea facială, amprentă digitală pe butonul de alimentare si un motor cu vibrații cu 150 de tipuri de vibrații diferite

Redmi Note 9 Pro fără decupaj!

La Redmi Note 9 Pro display-ul nu este deranjat de decupaje masive sau de altă natură. DotDisplay a fost implementat, iar camera se amestecă cu restul ecranului. În plus, acest ecran IPS de 6,67 ” are rezoluție Full HD + de 1080 × 2400 pixeli. Claritatea a 450 de niți asigură faptul că va fi ușor de citit chiar și într-o zi însorită. Datorită standardului de protecție IP52 și geamului securizat Corning Gorilla Glass 5 (acoperă atât afișajul, cât și spatele), afișajul este, de asemenea, rezistent la zgârieturi și la stropire.

Redmi Note 9-Pro Camera

Redmi Note 9-Pro Camera

Cameră grandioasă cu suport pentru inteligență artificială

În spatele telefonului te așteaptă 4 lentile dispuse în formă pătrată. Avem obiectivul principal cu o rezoluție de 64 Mpx , acești pixeli sunt apoi pliați în software în patru pentru a asigura cea mai înaltă calitate posibilă a imaginii la lumină slabă. Mai avem o cameră cu unghi larg cu un unghi de vedere de 119 ° și o rezoluție de 8 Mpx pentru fotografiile peisaj. Acesta este urmată de o pereche de senzori, unul pentru a face fotografii macro (ușor mai bune decât Redmi Note 9) și cealaltă pentru fotografia de portrete.

Ce zici de a face un selfie?

Camera selfie aflată pe Redmi Note 9 Pro are o rezoluție de 16 Mpx, iar Xiaomi se concentrează în principal pe inteligența artificială, care devine ajutorul tău indispensabil atunci când faci fotografii. Sunt disponibile funcții AI, cum ar fi modul portret AI, pentru a estompa fundalul în timpul portretului și AI Beautify pentru a masca imperfecțiunile faciale subtile. Pe versiunea Pro a camerei frontale puteți, de asemenea, să înregistrați videoclipuri slow-motion cu 120 fps.

Din nou mai multă putere cu Redmi Note 9 Pro

Utilizatorul final nu este probabil interesat de partea tehnică, ci dacă totul funcționează așa cum ar trebui. Aplicațiile nu îngheață, jocurile nu se blochează și nu trebuie să restricționați multitasking-ul. Așadar, să fim scurți, procesorul Snapdragon 720G este cu 36% mai puternic decât Snapdragon 712 folosit anterior. Deci, nu vă fie rușine să vă lansați în titluri de jocuri mai noi.

Încărcați telefonul rapid

Uneori se pare că bateriile din telefoanele moderne continuă să scadă în capacitate în loc să crească. Din fericire, Xiaomi rezistă acestei tendințe și oferă o baterie peste standard, cu o capacitate de 5020 mAh . Vestea plăcută cu această capacitate este existența suportului pentru încărcare rapidă. Puteți ajunge de la zero la 50% în aproximativ 20 de minute, datorită încărcătorului de 30 de wați. În plus, telefonul acceptă încărcarea inversă, deci poate încărca alte dispozitive compatibile.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Atenție, prețul poate suferi modificări!
1.099 lei 1.399 lei
Xiaomi Redmi Note 9 Pro – Preț avantajos
Xiaomi Redmi Note 9 Pro – Preț avantajos
1.099 lei 1.399 lei
We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

WeezIT.ro
Logo