banner-concurs

Allview pregătește cea de-a treia generație de smartphone-uri

Reduceri de pana la 50%
Allview a treia generatie

Allview a treia generatie

Anul 2016 ne aduce surprize și pe plan local. Allview pregătește de lansare cea de-a treia generație de smartphone-uri

Cu două zile în urmă v-am spus despre noul smartphone Xiaomi, primul smartphone al companiei care beneficiază de un șasiu din metal. Ei bine, nu doar chinezii de la Xiaomi își vor lansa propriul dispozitiv din metal.

Allview, compania românească cu sediul în Brașov are planuri de a lansa în curând cea de-a treia generație de smartphone-uri. Cu ce vine în plus această nouă generație? Elementul cheie este metalul. Da, se pare că vom vedea cât mai recent noi telefoane mobile Allview cu șasiu din metal.

Pot spune că mă bucură acest lucru. După cum știți, dispozitivele Allview nu se pot compara la preț cu nume mari precum Samsung sau Apple, care au deja de ceva timp smartphone-uri cu carcasă din metal. Pe lângă faptul că arată mult mai bine și oferă un feeling mai plăcut, șasiul din metal oferă și o rezistență mărită la șocuri și căzături. Rămâne de vîzut ce oferă și în interior.

Din păcate nu am imagini să vă prezint noul model, în schimb am un teaser pe care îl poți vedea mai jos. Click pe imagine pentru a o mări.

Allview a treia generatie

Allview a treia generatie

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu