banner-concurs

Allview pregătește un rival pentru Xiaomi MI Mix

Reduceri de pana la 50%

Să fie acest Allview rivalul Xiaomi MI Mix?

Compania Allview Mobile a fost înființată în anul 2002, la Brașov, și a stabilit ca obiectiv comercial producerea și vânzarea de produse electronice. În anul 2008, Allview a intrat pe piața de telefonie mobilă. În 2010, Allview a fost prima companie românească care a lansat o tabletă pe piață, urmând ca în 2011 să lanseze primul smartphone sub brand românesc.

Acum, compania a lansat o imagine în care putem vedea un smartphone fără margini ce urmează să fie lansat în luna august a acestui an.

Calendar Allview 2017

Calendar Allview 2017

Allview este un brand smartphone cu care mulți dintre voi sunteți familiarizați. Compania are mai multe modele de telefoane cu nume similare de modele binecunoscute, multe dintre acestea fiind telefoane rebranduite Gionee direct din China.

Allview a publicat pe internet o imagine care prezintă diverse dispozitive alături de lunile din calendar. Aceste dispozitive sunt: un smartwatch, un receptor Set Top Box, dar și un nou smartphone alăturat lunii august. Acest nou smartphone, după cum se poate vedea în imagini, este un dispozitiv foarte similar cu Xiaomi Mi Mix!

Xiaomi Mi Mix

Xiaomi Mi Mix

Nu știm momentan cum se va numi noul dispozitiv de la Allview. Tot ce putem înțelege din imagine este că avem de-a face cu un smartphone care are un design fără margini în lateralele și în partea de sus a ecranului. Acest desgin permite utilizarea unui ecran mare cu destul spațiu în partea de jos pentru un buton Home, care probabil oferă un scanner digital de amprente.

Deși nu avem detalii în ceea ce privește prețul, este posibil ca dispozitivul să fie echipat cu un procesor MediaTek de ultimă generație asistat de cel puțin 6GB memorie RAM. Deoarece telefoanele Allview sunt de obicei modele rebranduite Gionee, este posibil să vedem o versiune a acestui smartphone lansată prima dată în China.

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu