banner-concurs

Allview WI10N PRO – Un device 2 in 1 acum imbunatatit

Reduceri de pana la 50%
Allview WI10N PRO

Allview WI10N PRO

WI10N, device-ul 2 in 1 de la Allview, primeste upgrade de performanta

Allview, brandul de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Europa, lanseaza astazi tableta WI10N PRO. Aceasta este succesoarea tabletei WI10N si vine cu imbunatatiri care asigura performanta superioara device-ului. WI10N PRO ruleaza sistemul de operare Windows 8.1 si reprezinta o optiune competitiva pentru productivitate si utilizare flexibila. Datorita memoriilor RAM de 2GB si Flash de 32GB, device-ul poate rula si Windows 8.1 PRO, pentru care se poate face upgrade ulterior achizitionarii.

Acest device aduce beneficii multiple consumatorilor si companiilor. WI10N PRO vine cu imbunatatiri fata de modelul anterior WI10N si este ideal pentru afaceri. WI10N PRO este un device 2 in 1, usor de transportat ce are integrat un procesor performant Intel® Atom™, cu memoria RAM si spatiul de stocare duble fata de modelul anterior, ” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Allview WI10N PRO ofera multiple optiuni pentru relaxare, divertisment si productivitate, reprezentand imbinarea perfecta a utilitatii, eleganței si performantei. Device-ul este perfect pentru mediul business dar si pentru persoanele dinamice, mereu implicate in mai multe proiecte. Tableta dispune de un ecran de 10″ si este echipata cu tastatura cu doc reversibil ce permite multiple moduri de pozitionare.

Device-ul ultra portabil indeplineste cu succes atat rolul de tableta cat si de netbook. Tastatura cu touchpad si posibilitatea de a conecta un mouse prin Bluetooth sau USB, intregesc productivitatea.

WI10N ruleaza familiarul sistem de operare Windows 8.1. Acesta permite configurarea device-ului in functie de preferinte, utilizarea mai multor aplicatii si programe in acelasi timp, delimitarea fisierelor de la serviciu de cele de acasa prin crearea mai multor conturi si bineinteles, acces la desktopul Windows. Tile-urile din ecranul Start pot fi organizate si redimensionate in functie de preferinte, unele dintre ele oferind chiar informatii actualizate in timp real. In plus, experienta Windows calatoreste pe toate ecranele. Unele aplicatii cumparate pe tableta pot fi folosite si pe PC sau vice-versa, iar preferinte precum parolele Wi-Fi, website-urile preferate si temele de culori, pot fi sincronizate cu alte device-uri.

Bateria de 6000 mah si procesorul Intel Atom™ asigura performanta ridicata cu un consum redus de energie, oferind o autonomie de pana la 5 ore in conditii de utilizare continua si pana la 6 zile in stand-by. Tableta WI10N PRO are inclusa subscriptia Office 365 Personal pentru 1 an de zile care, pe langa multiplele beneficii pe care le ofera, asigura un spatiu de stocare online de 1TB.

Pentru a beneficia de capabilitatile Windows 8.1 Pro se poate face upgrade ulterior la sistemul de operare achizitionand pachetul Windows 8.1 Pro Pack. Pentru mai multe informatii referitor la procedura de upgrade, vizitati http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows-8/feature-packs. Windows 8.1 Pro ofera toate avantajele Windows 8.1, plus noi niveluri de productivitate, securitate si mobilitate, fara a reduce performanta sau optiunile. Cu Windows 8.1 Pro, utilizatorii sunt mereu conectati, fara a pierde legatura cand sunt in afara biroului, isi protejeaza informatiile si confidentialitatea, preiau controlul asupra gestionarii device-ului si sunt permanent securizati.

Noua tableta WI10N PRO marca Allview este disponibila incepand cu 28 Aprilie 2015 la pretul de 1099 lei.

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu