banner-concurs

Android 8: Denumiri posibile și data lansării

Reduceri de pana la 50%

Android 8 va fi numit Oreo?

Datele pentru Google I/O 2017 sunt stabilite, iar noi suntem doar la câteva luni distanță de marele spectacol. Google I/O este o conferință anuală a dezvoltatorilor și o modalitate pentru Google de a dezvălui cele mai recente evoluții software. În prezent, cea mai recentă versiune Android este Nougat, care a fost lansată în august 2016.

Cum va numi Google versiunea de Android 8?

Odată cu începutul noului an 2017, suntem mai aproape de lansarea următoarei versiuni Android. Google este de așteptat să continue secvența alfabetică de a denumi versiunile sistemului de operare Android. Urmând acești pași, următoarea versiune ar putea începe cu litera O. Până acum am avut denumire precum Cupcake, Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich, Jelly Bean, KitKat, Lollipop, Marshmallow și Nougat. Denumirea numerică a noii versiuni ar fi Android 8 sau Android 8.0.

Dată de lansare Android 8

Potrivit unor zvonuri, primul preview Android 8 ar putea avea loc în mai la Google I/O 2017. Cu toate acestea, data de lansare pentru Android 8 nu a fost încă confirmată de către companie. Totuși, ipoteza este posibilă luând în considerare că Android Nougat a fost lansat anul trecut înainte de conferința Google I/O.

În ceea ce privește lansarea pentru public, utilizatorii se pot aștepta la un interval de timp similar cu lansarea Android Nougat, care ar putea avea loc în august sau septembrie. Concurând astfel cu următorul sistemul de operare iOS 11, care ne așteptăm să fie lansat în aproximativ același interval de timp.

Mai mult de atât, telefoane de top marca Google ar urma să fie lansate în acel sezon. Astfel, lansarea Android 8 în august sau septembrie ar avea destul de mult sens.

Ce ar putea însemna litera „O” în Android 8?

  • Oreo - 3
  • Orange - 0
  • Oatcake - 1
  • Onion Ring - 0
  • Oatmeal cookies - 0
  • Alta (lasă un comentariu cu părerea ta) - 0
Submit
Results
Ce părere ai?

Adaugă un comentariu